90% לקוח

• הוסף לסימניות
כשהלקוח מבקש לצרף ביחד שתי ציורים לא מאוד קשורים...:eek::eek::eek:

ברכת הבנים.jpg

• הוסף לסימניות
אופס..איך מוחקים?

קבצים מצורפים

• אבא ובן ברכת הבנים.jpg
    אבא ובן ברכת הבנים.jpg
    KB 476.7 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
ציורים יפים, למרות שזו באמת נראית הרכבה של 2 חלקים הפסוק הראשון שעמד לי מול העיניים הוא
'צדיק כתמר יפרח'...וזה מאוד ברוווווור, לכן נראה לי הלקוח התעקש--

או שאולי אני טועה...?!

• הוסף לסימניות
הצבע וההצללה סוף הדרך! באמת יפה!!!

• הוסף לסימניות
יש לך צביעה יחודית ומאוד מאוד יפה
שאני מאוד מאוד אוהבת.
תמשיכי להשתדרג ולהצליח!
(גם אם זה לפעמים דרך תמרון בדרישות לקוח. זה האתגר!)

ים הצלחות

• הוסף לסימניות
כן?? באמת???:eek::eek::eek:
דווקא הצביעה זה אחד האתגרים שלי
יוו איזה כיף לשמוע!!:D:D
כל האלה פה שמבואסים על הפרצוף המסמיק... יש פה עוד כל כך הרבה אייקונים שחסרים:(:confused::eek:
יש לך צביעה יחודית ומאוד מאוד יפה
שאני מאוד מאוד אוהבת.
תמשיכי להשתדרג ולהצליח!
(גם אם זה לפעמים דרך תמרון בדרישות לקוח. זה האתגר!)

ים הצלחות

• הוסף לסימניות
היי אני מדמיינת או שהוסיפו לנו מסמיקק:eek::eek:

#ליבליב יש שכר לפעולתך
איך מתייגים פה?!:eek:
עריכה -לא ..זה לא מסמיק..:confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה