95.P ושותפו media shifting

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה חדר להמחשב שלי רוגלה חדשה, כשלוחצים על תוצאות חיפוש גוגל קופץ טאב חדש 95p.com ושותפו מתעורר כשלוחצים איזה כפתור בדפדפן לדוג' היסטוריה נפתח חלון חדש media shifting שמבשר לך שלא מצא מה שחיפשת וכו'

איך מסירים את הרוגלה הזאת מהמחשב?

• הוסף לסימניות
http://www.thewebprograms.com/how-to-remove-95p-com-google-redirect-virus-manually/

בלינק הזה יש הסבר איך לסדר את זה רק שאני לא הבנתי כי זה באנגלית וגם אחרי תרגום עדיין לא הבנתי הכל, אולי המומחים פה בפורום ידעו להסביר ולתרגם מה בדיוק לעשות, ממה שהבנתי מדובר בריגול חמור במחשב שתוכנות האנטי וירוס ואנטי רוגלות לא מגלות או לא יכולות להסיר ועדיף להתפטר מזה כמה שיותר מהר כי זה יכול להרוס את המחשב.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אולי תסביר בקצרה מה צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
התהליך הבנתי, הבעיא היא שאני לא מוצא את השם הזה לא בתהליכים במנהל משימות ולא בהסרת תוכנות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;697765:
התהליך הבנתי, הבעיא היא שאני לא מוצא את השם הזה לא בתהליכים במנהל משימות ולא בהסרת תוכנות!

וזה בדיוק מה שלא הבנתי וביקשתי הסבר.

• הוסף לסימניות
סוף סוף התפטרתי מהרוגלה המעצבן הזאת
ביצעתי כמה פעולות ואני לא יודע איזה מהם עשה את העבודה , העיקר שהתפטרתי מזה והכל חוזר לשגרה.
הפעולות שעשיתי.
1. השתמשתי עם המדריך שip6 הביא עברתי על הרגסטרי אחד אחד ושיניתי לפי ההוראות [חלק מהדברים לא מצאתי ברגסטרי כנראה שהרשימה כולל כל האופציות]

2. התקנתי האנטי וירוס של מיקרסופט microsoft security essentials

3. הורדתי התוכנה spyware doctor מהלינק שdvd coan פרסם

4. השתמשתי עם התוכנה cc cleaner לנקוטת המחשב מכל קבצים הזמניים עוגיות וכו'

ושוב אני לא יודע לציין איזה מארבע הפעולות עשה את העבודה והעיף את הרוגלה המרגיז אבל סוף סוף נתפטרתי מזה

• הוסף לסימניות
אני מהמר שה MSES עשה את רוב העבודה (האנטיוירוס של MS -הבסיס שלו ישראלי ד.א.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה