^_^ שנה טובה

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• שנה טובה .jpg
    KB 258.5 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות,
אבל הייתי מציעה לך להוסיף עוד איזשהוא אלמנט אמיתי, כגון כפתור, או פפיון מצולם, לתת איזון בין התמונות המצולמות לרקע המצוייר.

זה פשוט טוב.

• הוסף לסימניות
רחלי -
כמו תמיד: שונה ויפה!!

• הוסף לסימניות
את תופעה ;)

• הוסף לסימניות
מיוחד! אוהבת את הסגנון

• הוסף לסימניות
מיוחד! את תמיד מפתיעה
התמונה צולמה בסטודיו או חוץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Designer;1763599:
מיוחד! את תמיד מפתיעה
התמונה צולמה בסטודיו או חוץ?

תודה

התמונה צולמה בסטודיו כמובן :)

אל תתרגלו להפתעות,אח"כ יהיה לי מעצבן להעלות תמונות רגילות..

• הוסף לסימניות
כרטיס חמוד ביותר
אבל אולי כדאי להגדיל יותר את הילדים..
הם הנושא פה:)

• הוסף לסימניות
תודה
הילדים נראים לי בסדר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1764381:
תודה
הילדים נראים לי בסדר :)

נראים יותר מבסדר.
זה מהמם! הכרטיס הרעיון העיצוב והילדים...

• הוסף לסימניות
ה טובבב,
אהבתי את הרעיון!!

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר לצלצל פעמיים...
אהבתי!!!

• הוסף לסימניות
מהמהם!
ראיתי את זה על המקרר של חמותי, (בני דודים..)
כולם התלהבו-----

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה