נכון, צולם מעל גשר אחרי מרדף ארוך.נכתב ע"י mig;654283:כותרת יפה ותמונות יפות...
חבל בתמונה השניה שלא יכולת לצלם יותר נמוך וקרוב.
נכתב ע"י כדרלעמר;654303:מסכים עם מיג.
התמונה הראשונה ציורית ויפה!
השניה מעט מפוספסת, מעבר למה שנכתב, הייתי מצפה דווקא כאן למירכוז של שני הברווזים בפריים (אופקי, לא אנכי).
(ואגב, בלי קשר לתמונה הזו, בשביל תמונה טובה לפעמים צריך להתרטב...).
נכתב ע"י כדרלעמר;654303:מסכים עם מיג.
התמונה הראשונה ציורית ויפה!
השניה מעט מפוספסת, מעבר למה שנכתב, הייתי מצפה דווקא כאן למירכוז של שני הברווזים בפריים (אופקי, לא אנכי).
(ואגב, בלי קשר לתמונה הזו, בשביל תמונה טובה לפעמים צריך להתרטב...).
באמת נראה הרבה יותר טוב, עבר עיבוד? (צבע/חידוד)נכתב ע"י כדרלעמר;654349:כולל יישור התמונה לימין ב4 מעלות.
עכשיו הם נראים מפלסטיק...נכתב ע"י כדרלעמר;654349:כולל יישור התמונה לימין ב4 מעלות.
העיקרון של קרופ על חשבון האיכות ידוע לי, אני קורפת במינימום ההכרחי,נכתב ע"י כדרלעמר;654354:שום עיבוד מלבד סיבוב לימין וחיתוך.
מה שכן כעת את יכולה לראות הרבה יותר מהאובייקטים, מה שמקפיץ את התמונה.
יתכן ואם תנסי תוכלי להגיע לחיתוך יותר מדוייק, עשיתי את זה די זריז.
מה שכן, ככל שתקרפי האיכות הכללית יורדת ולכן תקשיבי פעם הבאה לתמיר, או תרכשי עדשת טלה![]()
תודה, קודם נשלוט במה שיש, אח"כ נחשוב יותר צפונה...נכתב ע"י כדרלעמר;654392:כינוי לעדשות בעלות אורך מוקד של שלש ספרות וצפונה.
נכתב ע"י *לאה;654422:תודה, קודם נשלוט במה שיש, אח"כ נחשוב יותר צפונה...
בינתיים אני רק בתחילת הדרך.
נכתב ע"י obyektiv;655226:מקסים!
באיזו מצלמה צולם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים