ACCEPT או REJECT

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שבוע טוב!!
עשיתי איפוס במחשב חדש ולא משנה עכשיו למה אבל אחרי זה הגיע הודעה כזו בנוגע לTPM

מה עדיף לעשות ??

אם זה לא ברור נא להודיע ואני יכתוב את זה

קבצים מצורפים

• IMG_0873.JPG
    IMG_0873.JPG
    KB 957.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אם היה מידע כלשהו מוצפן על המחשב אז צריך לחשוב פעמיים, אם לא ובמחשב לא היה שום דבר כזה אפשר להמשיך

• הוסף לסימניות
1. היה דברים אבל הכל העתקתי לכונן חיצוני

2. אני רק מפחד שלא ימחק את הוינדוס

3. מה זה הTPM הזה

• הוסף לסימניות
האם זה מוחק את התוכנה TPM עצמה גם?? אם אני יאשר

• הוסף לסימניות
ה TPM הוא רכיב פיזי שמאחסן בתוכו מפתח הצפנה, אם לא הצפנת משהו לא אמור לקרות כלום,בעיקרון.

• הוסף לסימניות
איך אני יודע אם הצפנתי שם או לא
אם הוא שואל כנראה יש דברים בגו

• הוסף לסימניות
הוא שואל מטעמי אזהרה שלו. זה לא אומר שהצפנת.

• הוסף לסימניות
בסדר
תודה לכולכם אין כמו יהודים !!!!! איפה בעולם יש כזה דבר אחד עוזר לשני בלי שיכירו את עצמן !!!
ממש כל הכבוד
שבוע טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י IE;2136995:
בסדר
תודה לכולכם אין כמו יהודים !!!!! איפה בעולם יש כזה דבר אחד עוזר לשני בלי שיכירו את עצמן !!!
ממש כל הכבוד
שבוע טוב

הערה קטנה.
פה בפורום נוהגים כשרוצים להגיד תודה ללחוץ על כפתור זו צפה בקובץ המצורף 301369

קבצים מצורפים

• post_thanks.gif
    KB 1.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
האמת היא, שגם לי היה חשוב לומר, שבזמן האחרון אני שם לב ליותר אשכולות שבהם לא "מצלצלים" תודה, אני בטוח שהדבר נעשה מחוסר שימת לב.

חברים, זה חשוב, הכרת תודה מינימלית, אנא תשומת ליבכם, אולי כדאי לנעוץ איזשהי הצהרה בראש הפורום בעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה