השקעות ADR ( ביטוח חיים ארה"ב ) מה אתם אומרים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יש למישהו מידע ( לא מה שהם כותבים באתר ) ו/או ביקורות

• הוסף לסימניות
בעקבות ההודעה הזו של החברה, עלו לי ולעוד כמה משקיעים שאלות בעניין.

פתחנו מוקד לקשר בין המשקיעים בחברה, מי שרוצה להצטרף ישלח הודעה ל adrbirur בג'ימייל.קום.

• הוסף לסימניות
כמי שמושקע שם כמה שנים, הפרסומות שלהם לא מדויקות.

אם יש לך כסף לשים בצד כל חודש, לך לשוק ההון. תפתח קופת גמל להשקעה ותראה נחת. שים 500 ש"ח בחודש, ההיסטוריה אומרת שיהיה לך תוך 20 שנה בעז"ה למעלה מ-250,000 ש"ח.

ממוצע הרווחים בשוק ההון במשך השנים זה 8% שנתי. יכול להיות שנה של 20% תשואה ושניה של 10% ירידה, אבל הממוצע זה 8%.

אתה יכול לצאת מתי שבא לך ולא תלוי בפטירה של הכהן הגדול או משהו כזה. הכל שקוף אתה יודע מה עלה ומה ירד. אתה לא שבוי בידי חברה שלא מדווחת בתשקיף כל רבעון.

בקיצור, מכל הסיבות שבעולם אל תלך על זה.

ואני לא יועץ ואין לי רישיון, רק מנסיון אישי.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אשכולות דומים

@השקעות R הון @ה. שלמה וכל שאר המומחים
אשמח לשמוע את דעתכם
ביטוח מנהלים 100%במסלול מנייתי דמי ניהול צבירה 1% הפקדה 3%

מול קרן פנסיה מנייתי (כלומר 70% מהצבירה כי 30%חייב להיות באגח) דמי ניהול 1%מהפקדה 0.1%מצבירה מה עדיף?

בקיצור האם למרות שאין מקדם קצבה עדיין יש מעלות לביטוח מנהלים על פני פנסיה חוץ מעניין התחלת חיים
אני מעוניין לעבור למסלול השקעה עוקב S&P500 במגדל בביטוח מנהלים
@השקעות R הון החכים אותי שהמסלול מנוהל בפוליסת חיסכון של מגדל על S&P,
רק מה? שיש 2 פוליסיות כאלו, אחת בכשרות בד"ץ ותשואה כהלכה, והשניה לא מוזכרת ככשרה (אם הבנתי נכון השניה מנוטרלת מט"ח)
האם למישהו יש מידע ספציפי בעניין, באיזה מס' נייר מושקע הכסף במסלול זה, או דרך לבדוק את זה,
כי במגדל האתר לא נותן פרטים על המסלול גם כשאני מנסה לבצע העברה, בטלפון עד שמישהו עונה זה רק להשארת הודעה ו'יחזרו אליך.. היום...'
מספרי הפוליסות -
13625 - בד"ץ ותשואה כהלכה (ע"פ אתר R הון)
15062- לא מוכר ככשר, ככל הנראה (גם לפי גובה התשואות השנה) מנוטרלת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה