השקעות ADR-האם יש פוליסה שמומשה??

• הוסף לסימניות
זה מה שקיבלתי מקודם במייל.
מישהו מכיר מישהו שקיבל מהם כסף ביד או שזה סתם סוג של פייק??

unnamed (9).jpg

• הוסף לסימניות
גם אם זה אמיתי זה לא אומר שזה שווה, הם פועלים כבר כמה שנים וזה אולי הראשונה שלהם שמתממשת.

• הוסף לסימניות
ה"מייל" הזה פורסם גם בעיתונות בשבוע שעבר כמדומני.

• הוסף לסימניות
זה נועד לזה שאולי היה עומס מטורף על המשרדים שלהם ממשקיעים ששמעו שפוליסה מתממשת, והם רצו למנוע את זה.

למה לחשוב שלילי...

• הוסף לסימניות
אז זה מראה את "הרצינות" של החברה.
שהדרך שלה לתקשר עם המשקיעים שלה, זה בפרסומת בעיתון...
ממש לא.
הם כתבו שם שהמשקיעים קבלו הודעה פרטית.
פרסום המודעה נועדה לדרבן משקיעים נוספים להצטרף.

• הוסף לסימניות
אותי מעניין מי שהשקיע מה התשואה הסופית.
כמה כסף תכל'ס שמו וכמה קבלו.

• הוסף לסימניות
בעקבות ההודעה הזו של החברה, עלו לי ולעוד כמה משקיעים שאלות בעניין.

פתחנו מוקד לקשר בין המשקיעים בחברה, מי שרוצה להצטרף ישלח הודעה ל adrbirur בג'ימייל.קום.

• הוסף לסימניות
מסתובב עכשיו סיפור על שני אברכים שהרוויחו מליונים בעקבות מימוש הפוליסה באיידיאר.
ההשקעה שלהם לפי מה שאני שמעתי עמדה על 120K כהתחלה.
כיום אם אני לא טועה אין אפשרות להצטרף אפילו בסכום הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה