• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תנו עצה:
האם כדאי לקנות איירבראש בשביל ציורי קיר
או שאפשר להסתדר עם מכחול?
אולי מישהו יכול להמליץ על דגם לא יקר.
אני כרגע לא מתכוונת לעבוד בזה הרבה.
תודה לכל משיעזור בנושא!

• הוסף לסימניות
הי, אני מתעניינת בזה גם.
האם משהו יודע לתת פרטים על מקום שאפשר ללמוד את זה בצורה מקצועית?

• הוסף לסימניות
ובכן, אייר בראש- מניסיון שלי- למי שלא הולכת לעבוד רציני בקירות, מה לעשות, לא שווה.
למי שעובדת כבר על משטחים גדולים- קירות, תפאורות, וכו' זה מאוד ישדרג לה את העבודה.
אם את צריכה את זה חד פעמי או פעמים ספורות, עדיף שתשכירי את המכשיר.
צריך גם לדעת איך לעבוד איתו והרבה אימון עד שבכלל יוצא לך קו מדוייק.

אם הציור הוא פרטים קטנים- ואת לא הולכת לעבוד איתו הרבה, לדעתי אפשר בהחלט להסתדר עם מברשות, ואם יש בו שטחים גדולים את יכולה או לשכור, או להשתמש באקדח צבע (פיסטולט) למלא שטחים ואח"כ עם מכחולים את הפרטים הקטנים.

ובכל זאת למי שהולכת להשקיע- הדגם הקלאסי הוא PAASCHE וזה עולה בסביבות ה 500- 700 שח אם אני זוכרת נכון, לא בטוח. יש גם דגמים טובים ויקרים יותר כמובן.
(יש גם איווטה- הם הרבה פחות נתקעים ונסתמים)

וזה חוץ מהקומפרסור שזו עוד הוצאה.
מי שרוצה לדעת על מישהי שמלמדת- אפשר באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;989236:
ובכן, אייר בראש- מניסיון שלי- למי שלא הולכת לעבוד רציני בקירות, מה לעשות, לא שווה.
למי שעובדת כבר על משטחים גדולים- קירות, תפאורות, וכו' זה מאוד ישדרג לה את העבודה.
אם את צריכה את זה חד פעמי או פעמים ספורות, עדיף שתשכירי את המכשיר.
צריך גם לדעת איך לעבוד איתו והרבה אימון עד שבכלל יוצא לך קו מדוייק.

אם הציור הוא פרטים קטנים- ואת לא הולכת לעבוד איתו הרבה, לדעתי אפשר בהחלט להסתדר עם מברשות, ואם יש בו שטחים גדולים את יכולה או לשכור, או להשתמש באקדח צבע (פיסטולט) למלא שטחים ואח"כ עם מכחולים את הפרטים הקטנים.

ובכל זאת למי שהולכת להשקיע- הדגם הקלאסי הוא PAASCHE וזה עולה בסביבות ה 500- 700 שח אם אני זוכרת נכון, לא בטוח. יש גם דגמים טובים ויקרים יותר כמובן.
(יש גם איווטה- הם הרבה פחות נתקעים ונסתמים)

וזה חוץ מהקומפרסור שזו עוד הוצאה.
מי שרוצה לדעת על מישהי שמלמדת- אפשר באישי.

תודה על התשובה המפורטת. בשלב הזה באמת לא נרא לי שאשקיע כזה סכום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;989338:
תודה על התשובה המפורטת. בשלב הזה באמת לא נרא לי שאשקיע כזה סכום.

אם זה רק עניין של סכום תנסי לבדוק באתרים כמה עולה. מאוד יתכן שיש בפחות, לא בדקתי.

• הוסף לסימניות
לא חושבת שהאייר בראש הוא עניין להשכרה ,
זהו כלי עזר נפלא לציירים אך דורש ידע ונסיון רב בשימוש בו שלא ניתן ללמוד אותם בשימוש חד פעמי של השכרה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה