כללי align- פוטושופ CC

• הוסף לסימניות
בפוטושופ CC יש הגדרות align יותר מפותחות מאשר יחס בין אובייקטים?
אני מחפשת הגדרות כמו של שאר התוכנות.

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי יש רק אפשרויות בסיסיות
אם רוצים למרכז לדף אז בוחרים את כל הדף Ctrl+A ולאחר מכן לוחצים על כפתורי הalign

ישנו תוסף חינמי לפוטושופ באתר Add-ons של אדובי לחלון align כמו לאילוס. לא נסיתי אותו וכרגע משום מה יש תקלה באתר ההוא
https://creative.adobe.com/addons/search?pp=PHSP&q=align#

אגב, יש שם כל מיני תוספות מענינות לשאר תוכנות אדובי

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
ניסיתי להוריד את זה ואני לא מוצאת את מקום השמירה. איפה זה נשמר אחרי ההורדה? (לחצתי על free והופיע לי סימון acquired)

• הוסף לסימניות
יש שם עוד כפתור שכחתי מה כתוב עליו. צריך ללחוץ עליו ואז הוא מתקין את התוסף.
ניתן למצוא את התוסף בפוטושופ Window-Extensions

ניסיתי את התוסף ולא ראיתי שיש שם יותר אפשרויות ממה שיש כבר בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
חיפשתי בתוכנה, זה לא מופיע. כנראה משהו חסר באמצע, בין ההורדה להתקנה. אבדוק שוב.

כתוב שיש לזה אפשרויות כמו של אילוס'.
דרך אגב, יש שם תוסף מעניין של פאת'פיינדר לפוטושופ.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא מתי שיש אבייקטים בגדלים שונים, התוכנה מחלקת אותם לפי מרכז האובייקט ואז יוצא חללים לא שוים
ישנם סקריפטים לתת חללים שווים לאובייקטים נסיתי אותם וזה עובד.

מצורפים 2 סקריפטים אחד לחלוקה אנכית ואחד אופקי

ליישר לאובייקט עדיין לא מצאתי מה שאני עושה בנתיים מזיז את האובייקטים שאני רוצה מימין או שמאל לאובייקט הראשי ולוחץ על align לימין או שמאל

קבצים מצורפים

• Distribute Layer Spacing 0-2-0.zip
    KB 5.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1953939:
כתוב שיש לזה אפשרויות כמו של אילוס'.

זה מה שיש שם לא כמו באילוס. חסרים הרבה אפשרויות

קבצים מצורפים

• align.png
    KB 24.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה בסדר, זה כל מה שחשוב לי... העיקר היה יישור לפי העמוד עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה