נכתב ע"י qwerrrewq;2148174:למה, היה איתה משהו?
ומה טוב בה מאשר TEAMVIEWER?
נכתב ע"י qwerrrewq;2148174:למה, היה איתה משהו?
ומה טוב בה מאשר TEAMVIEWER?
נכתב ע"י qwerrrewq;2148542:תשמע, אם אתה משתמש כל יום כמה שעות ב TV יש מצב שהוא יזהה מסחרי.
נכתב ע"י qwerrrewq;2148542:תשמע, אם אתה משתמש כל יום כמה שעות ב TV יש מצב שהוא יזהה מסחרי.
נכתב ע"י תמים;2148676:בשבוע שעבר השתמשתי איתה כל יום פעמיים, זה נקרא מסחרי? אני חושב שלא, ובכל אופן אחרי יומיים נכתב לי חשד לשימוש מסחרי ואחרי עוד שתי התחברויות הוא כבר זיהה שימוש מסחרי ונתן לי להתחבר רק ל-5 דקות [שבפועל זה בערך 2 דקות...]
וכידוע ה TEAMVIEWER הוא תוכנה קשה לפריצה, ועד שמצאתי פריצה ראויה לשמה, הפנה אותי אחד החברים כאן לפתרון נחמד ויעיל:
פשוט, במקום להתקין את התוכנה במחשב, להוריד את קובץ ההתקנה וישר כשהוא נדלק יש אפשרות לבחור הפעל בלבד, בצורה זו אפשר להתחבר כמה שרוצים ואין שום זיהוי מסחרי.....
נכתב ע"י פרסומון;2148746:לא יעזור ההפעלה של התוכנה בלי ההתקנה... (ייקח קצת יותר זמן עד שיקלוט אבל יקלוט בסוף).
הוא מזהה שימוש מסחרי כשמתחברים להרבה מקומות (זה לא עניין של כמות זמן אלא כמות יעדים).
והammyy הישן תמיד היה בטוח לשימוש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים