- הוסף לסימניות
אני משתמש הרבה בAndroid Studio ושמתי לב לתופעה מעצבנת מאוד (ומטופשת. למה גוגל לא מטפלים בה?).
0 תאימות לאחור. אני כותב אפליקציה עכשיו, מקמפל, הכל חלק, מעלה לגיט, ושוכח ממנה לחצי שנה. בינתיים מעדכן את האנדרואיד סטודיו פעם - פעמיים.
זהו.
היא כבר לא תתקמפל, אלא אם אתחיל לחפור ברשת אחרי כל מיני פתרונות מוזרים.
ויש לי עוד בעיה, שיותר מטריפה אותי - מכל מיני סיבות אני צריך לכתוב אפליקציות לאנדרואיד 4.4. (SDK 19).
אני מגדיר מראש בפרוייקט להיות על SDK 1
וזה פשוט לא עוזר. הוא מתעלם מההגדרה ומכניס תלויות שעובדות רק מSDK 21, ואני כמובן לא מצליח לקמפל, אפילו בלי שום שינוי בקוד מתקבלת שגיאת הקימפול הבאה
מה הקטע? הגדרתי מראש להתאים לKitKat...
וזה רק מהגרסא החדשה או אחת לפניה של אנדרואיד סטודיו.
בקיצור, אני מחפש פיתרון לבעיות האלו (חוץ מלהשתמש בגרסאות ישנות של אנדרואיד סטודיו) ואולי אפילו להחליף לIDE אחר, אבל הבנתי שאין חלופה נוחה.
0 תאימות לאחור. אני כותב אפליקציה עכשיו, מקמפל, הכל חלק, מעלה לגיט, ושוכח ממנה לחצי שנה. בינתיים מעדכן את האנדרואיד סטודיו פעם - פעמיים.
זהו.
היא כבר לא תתקמפל, אלא אם אתחיל לחפור ברשת אחרי כל מיני פתרונות מוזרים.
ויש לי עוד בעיה, שיותר מטריפה אותי - מכל מיני סיבות אני צריך לכתוב אפליקציות לאנדרואיד 4.4. (SDK 19).
אני מגדיר מראש בפרוייקט להיות על SDK 1
וזה פשוט לא עוזר. הוא מתעלם מההגדרה ומכניס תלויות שעובדות רק מSDK 21, ואני כמובן לא מצליח לקמפל, אפילו בלי שום שינוי בקוד מתקבלת שגיאת הקימפול הבאה
קוד:
Manifest merger failed : uses-sdk:minSdkVersion 19 cannot be smaller than version 21 declared in library [androidx.appcompat:appcompat-resources:1.7.0] C:\Users\***********\.gradle\caches\transforms-4\c07c4aa5ab4456a049cfa8280e68dae7\transformed\appcompat-resources-1.7.0\AndroidManifest.xml as the library might be using APIs not available in 19
Suggestion: use a compatible library with a minSdk of at most 19,
or increase this project's minSdk version to at least 21,
or use tools:overrideLibrary="androidx.appcompat.resources" to force usage (may lead to runtime failures)
מה הקטע? הגדרתי מראש להתאים לKitKat...
וזה רק מהגרסא החדשה או אחת לפניה של אנדרואיד סטודיו.
בקיצור, אני מחפש פיתרון לבעיות האלו (חוץ מלהשתמש בגרסאות ישנות של אנדרואיד סטודיו) ואולי אפילו להחליף לIDE אחר, אבל הבנתי שאין חלופה נוחה.
הנושאים החמים