- הוסף לסימניות
חח.. בימים האחרונים יצרתי משהו שבאמת אפשר לומר עליו להמציא את הקומיקס מחדש...אני מתחנן בפניך אל תפסיק להשתעמם, פשוט תעבוד בלהצ'תעמם, ותמשיך לברוא את הגלגל של האיור מחדש,
זה קומיקסים פשוט יוצאים מהקופסא (או הריבוע...) לגמרי!
??למה??חחח נהניתי ממששש
מישהו יודע למה?
@יוסף יוסף, אתה פשוט גאון!חח.. בימים האחרונים יצרתי משהו שבאמת אפשר לומר עליו להמציא את הקומיקס מחדש...
אני לא יודע אם פה זו הפלטפורמה הנכונה.. לא בטוח שהעם עדיין בשל לזה.. זה קצת מטלטל..
נראה..
??למה??
חלילה חלילה! את זה לא אני המצאתי.. זה בעצם הרעיון האמיתי של קומיקס- שתבין את הסיפור מתוך הרצף ולא מתוך המילים (בקומיקסים ברמה הבינלאומית הרצף שם כל כך צפוף שלפעמים המעבר בין קוביה לקוביה הוא מצמוץ עין של הדמות..)אם אתה הוא זה שהמציא את הז׳אנר החדש הזה, השארת אותי בלי מילים. מאיזה עולם אתה מוריד את הרעיונות האלה תגיד לי? מעניין עוד כמה עולמות נסתרים יש בך שטרם התגלו...
יואוווו !!!חלילה חלילה! את זה לא אני המצאתי.. זה בעצם הרעיון האמיתי של קומיקס- שתבין את הסיפור מתוך הרצף ולא מתוך המילים (בקומיקסים ברמה הבינלאומית הרצף שם כל כך צפוף שלפעמים המעבר בין קוביה לקוביה הוא מצמוץ עין של הדמות..)
לגבי הדבר החדש... אאזור אומץ ואעלה.. בטח יחשבו שהשתגעתי![]()
כי זה שנון , זורם, ציני, יפה,מקורי... ועוד כהנה וכהנה??למה??
שלחתי לך, קיבלת?תשלח לי רגע הודעה פרטית (פשוט אני לא יכול לשלוח מיוזמתי הודעה פרטית, כי נראה לי שבשביל זה צריך להיות משתמש פרימיום)
בטח.שלחתי לך, קיבלת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //