Bash Tips - ערוץ עם טיפים לבאש

• הוסף לסימניות
ראיתי באחת האשכולות מישהו שכתב על כך שחסר חומר בעברית ללינוקס וזה די נכון
ערוץ שאני מתחזק לאחרונה מעלה טיפים כמעט יומיים לשימוש ב-Bash
חלקם קלילים וחלקם חופרים קצת עמוק יותר
כך או כך אתם מוזמנים לעקוב ולהגיב

Bash Tips
אוסף טיפים שימושיים ב - bash

הצלחות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראיתי באחת האשכולות מישהו שכתב על כך שחסר חומר בעברית ללינוקס וזה די נכון
ערוץ שאני מתחזק לאחרונה מעלה טיפים כמעט יומיים לשימוש ב-Bash
חלקם קלילים וחלקם חופרים קצת עמוק יותר
כך או כך אתם מוזמנים לעקוב ולהגיב

Bash Tips
אוסף טיפים שימושיים ב-bash

הצלחות
חסום בנטפרי(אופסס.. בדקנו, ולצערנו התוכן באתר זה לא טוב.)

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לערוך את ההודעה מעל
יש אפשרות לצפות בתוכן בלי להיות רשומים

• הוסף לסימניות
למי שיש המלצה על פלטפורמת בלוגינג מודרנית וקלילה שתומכת טוב ב-RTL והטמעה של קוד מוזמן להציע.
עדיפות ענקית למשהו קוד פתוח

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למי שיש המלצה על פלטפורמת בלוגינג מודרנית וקלילה שתומכת טוב ב-RTL והטמעה של קוד מוזמן להציע.
עדיפות ענקית למשהו קוד פתוח
כיום עם בוני האתרים הסטטיים כמו Gatsby (לריאקט) ו-Gridsome (ל-Vue) אפשר ממש בקלות לבנות מערכת בלוגינג משוכללת (וכמובן שיהיה לך שליטה מלאה על ה-direction layout).

בדיוק ראיתי את הפוסט הזה של אלעד כהן:

• הוסף לסימניות
כיום עם בוני האתרים הסטטיים כמו Gatsby (לריאקט) ו-Gridsome (ל-Vue) אפשר ממש בקלות לבנות מערכת בלוגינג משוכללת (וכמובן שיהיה לך שליטה מלאה על ה-direction layout).

בדיוק ראיתי את הפוסט הזה של אלעד כהן:

אחלה פוסט אני אוהב איך שהוא כותב

לצערי אני לא רואה את עצמי שם פוקוס על דברים נוספים כדי להשתעשע עם זה
מחפש מערכת מוכנה שדורשת כאפס תחזוקה והתעסקות עם המערכת ומאפשרת להתרכז פשוט בלכתוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה