Beautiful Girl

• הוסף לסימניות
- -

• הוסף לסימניות
חמודה ויפה .
העלית כברא בעבר תמונה שלה,נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2511148:
את! :D:D:D
מעשיך מעידים עליך.....

:eek::eek: :confused::confused:
אני מתחילה להתבלבל..
או שאת סתם צוחקת עלי.. :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2511237:
:eek::eek: :confused::confused:
אני מתחילה להתבלבל..
או שאת סתם צוחקת עלי.. :eek:

את לא מתבלבלת
ואני לא צוחקת עליך
אוהבת את התמונות שלך, זה הכל
והכי אוהבת איך שאת מוציאה את הנשמה עם תמונה אחת כל פעם. זו אסטרטגיה שווקית מצויינת (ואני באמת מתכוונת להחמיא!)

תצליחי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2511250:
את לא מתבלבלת
ואני לא צוחקת עליך
אוהבת את התמונות שלך, זה הכל
והכי אוהבת איך שאת מוציאה את הנשמה עם תמונה אחת כל פעם. זו אסטרטגיה שווקית מצויינת (ואני באמת מתכוונת להחמיא!)

תצליחי!!

אה.... חחחח
תודהה!
(חשבתי כבר שמעת עלי דברים, מי יודע..;))

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת!
הפוזה, והילדה באמת יפה, והעיבוד, איזה צבעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה