• הוסף לסימניות
רונית את אלופה ומצחיקה!!!!!
אני מאד אוהבת את זה!!!! :)
תודה שירי!!
ויש לך חלק גדול בזה, את יודעת. בזכותך בכלל התיישבתי לעבוד...
אחרת עוד הייתי בפריים הראשון של סטריפ מס' 1 :)

• הוסף לסימניות
תודה שירי!!
ויש לך חלק גדול בזה, את יודעת. בזכותך בכלל התיישבתי לעבוד...
אחרת עוד הייתי בפריים הראשון של סטריפ מס' 1 :)
לכבוד הוא לי :)
את מוזמנת לגרום גם לי לסיים את העמוד הנוכחי,
אשמח מאד :)

• הוסף לסימניות
יותר מעולה ממעולה.
יש לך משהו נעים מאוד בציורים.
גם הקו וגם הצביעה.
מחכים לעוד.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד.
רק קצת כאב לי הלסת מהפה הפתוח שלהם כל הזמן.
אין מצב לסגור אותו מדי פעם?...
ציורים אלופים.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד.
רק קצת כאב לי הלסת מהפה הפתוח שלהם כל הזמן.
אין מצב לסגור אותו מדי פעם?...
ציורים אלופים.
חחחחח
תמיד מעירים לי בציורים שלי על הפה (וגם על הנעליים שהם גדולות, אבל זה כבר נושא אחר)
כנראה שאין מצב...
ככה זה מצטייר לי, וככה טוב לי איתם.
תודה על ההערה בכל מקרה, וגם על המחמאות

• הוסף לסימניות
חחחחח
תמיד מעירים לי בציורים שלי על הפה (וגם על הנעליים שהם גדולות, אבל זה כבר נושא אחר)
כנראה שאין מצב...
ככה זה מצטייר לי, וככה טוב לי איתם.
תודה על ההערה בכל מקרה, וגם על המחמאות
הנעליים הגדולות זה רק מוסיף

• הוסף לסימניות
מצויין! דמות, צבעים, הכל מעולה!

• הוסף לסימניות
ממש מתוק!
ברגע שראיתי את זה בעיתון, שאלתי את עצמי מי עושה את הדבר החמוד הזה!!
מחכה לחלק הבא!...

• הוסף לסימניות
תודה חברה'ס
כ"כ כיף לשמוע!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה