- הוסף לסימניות
תמונות סטנדרטיות...
התגעגעתי לירוק ירוק הזה
שם בפינ'שלי ב"מרום נווה"
התגעגעתי לירוק ירוק הזה
שם בפינ'שלי ב"מרום נווה"
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1758727:אוי סליחה על הטעות בכותרת...
תיקון טעות: best brothers
אה... ומשהי יודעת להגיד איך מתקנים כותרת?
נכתב ע"י לאה קוביצק;1758933:מלכי השני מהמם...
בראשון משהו לא מסתדר לי אולי בעיבוד???
נכתב ע"י tzipi.w;1759157:מלכי,איזה ילדים מתוקים.
והתמונה השניה ממש יפה.
טוב...נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1759175:הראשונה...
התאורה בה כמו שאני אוהבת...
רבותי... אולי כאן המקום {הצנוע} לדון בעניין התגובות.
לא קשור אלייך ציפי
שמתי לב לתופעה שקצת מציק לי בעניין.
יש כאן סוג של היסחפות אחרי תגובות קודמות.
וזה בולט כ"כ
רבותי..... יאללה אתן מספיק חשובות חכמות ומקצועיות...
בשביל לתת דעה עצמית...![]()
נכתב ע"י יצירתית;1759493:טוב...
אני אהיה יצירתית בתגובה
מעלף!!!!!!!!!!!!
אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ועכשיו ברצינות
בראשונה- הצבעים טובים, הרקע משעמם, הימני ניראה שמציץ אחורה והקומפו' לא לכאן ולא לכאן- אם מרכוז אז עד הסוף
השניה הילד היה צריך להיות יותר בימין והייתי מתקנת את העור הורוד שלו
הצלחות!
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1759486:הבוקה בשניה - עם השער פשוט מיוחד!
צולם עם פלאש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים