better place

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הפעם החלטתי לבקש מנתיב שיפתחו לי את האתר.
היה שווה בגדול!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה והשמיים מוסיפים.
עם זה תמונה שאתה עשיתה בישבילהם אני אישית הייתי מוציאה את הפח בצד שמאל העין שלי נימשכת לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;646672:
ממש יפה והשמיים מוסיפים.
עם זה תמונה שאתה עשיתה בישבילהם אני אישית הייתי מוציאה את הפח בצד שמאל העין שלי נימשכת לזה.

מה ז"א אם זו תמונה שצילמתי עבורם?
יש פה אנשים שמעלים תמונות שלא הם צילמו??

תודה בכל מקרה
הפח לא הפריע לי לכן לא הורדתי אותו (בעיבוד כמובן)

• הוסף לסימניות
מרתק!!
וסתם שאלה, זו עבודה שהם ביקשו ממך לעשות? א"כ, לשם מה הם צריכים דבר כזה?
יפה יפה!!
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;646743:
מרתק!!
וסתם שאלה, זו עבודה שהם ביקשו ממך לעשות? א"כ, לשם מה הם צריכים דבר כזה?
יפה יפה!!
:)

כן, זו עבודה שהלקוח הזמין
לשם מה? לא יודע.. גם לא ממש איכפת לי :D

זה מופיע באתר שלהם,
כחלק מחשיפת מרכז המבקרים החדש

• הוסף לסימניות
מדהים!
מקבלים הרגשה ממש כאילו היינו שם!
אהבתי את הקטע של החצים שמביאים למקום הבא
נהנתי

• הוסף לסימניות
אני תמיד מסוקרנת לצפות בסיורים האלו, כבר בקשתי מנתיב שיפתחו לי,
אבל משום מה, בכל סוגי הדפדפנים- זה מה שהאתר נותן לי:

קבצים מצורפים

• מסך.png
    KB 531.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;646807:
אני תמיד מסוקרנת לצפות בסיורים האלו, כבר בקשתי נתיב שיפתחו לי,
אבל משום מה, בכל סוגי הדפדפנים- זה מה שהאתר נותן לי:

זו בעיה שתפתר בקרוב....
אני משנה משהו בממשק של האתר כדי שיהיה ניתן לצפות בסיורים גם במכשירי אפל וגם בכל הדפדפנים

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב לקישור ורק ראיתי את התמונה היחידה אז עניין אותי עם זה היה הזמנת עבודה או סתם צילמתה לעצמך... בכל אופן הסיור מוצלח ביותר.

• הוסף לסימניות
עבודה מושלמת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה