• הוסף לסימניות
סתם כי הוא עומד פה בין שתי בנות... ;)
הפיבורייטית שלי מהסט :) (לא נגועה בכלל.. ;) :D)
החדות בפתיחה מזעזעת.... :|

• הוסף לסימניות
מגניבים לגמרי
איזה יופי של תמונה.

• הוסף לסימניות
מהמם, העמדה יפה מאד.

הייתי קורפת קצת, את התפוז המעצבן למטה, את השמיים בקטנה.

• הוסף לסימניות
מהמם!!
תאורה מהממת!
וצהעים משגעים!!

• הוסף לסימניות
תמונה נהדרת מכל הבחינות

• הוסף לסימניות
תמונה יפה וזורמת!

• הוסף לסימניות
תמונה מעולה
הייתי באמת מורידה ת'תפוז המעצבן שם;)

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה ויפה
העמדה שלהם מושלמת

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
מלכי, תמונה מהממת.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
התפיסה ממש מוצלחת

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה!

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת!
הפוזה והחיוכים שתפסת להם.....

• הוסף לסימניות
בס"ד

תמונה מאוד יפה והחיוכים ממש מעשירים אותה.

אשמח לדעת איפה צולם?

• הוסף לסימניות
תודה כולם :)
אין לכם מושג כמה זה מחמם את הלב התגובות שלכם!!
(בטח שבימים מטורפים שכאלו...)

לגבי הקלמנטינה ההיא בימין שם למטה-
הסתכלתי עליה בעריכה והתלבטתי,
אבל השארתי אותה בגלל שזה חלק מהמקום והעניין, אם זה היה לכלוך- ניילון, אריזה וכו- הייתי מורידה, אבל זה ממש חלק מהעניין..
בכ"א תודה.

נכתב ע"י elisheva18;2490725:
בס"ד

תמונה מאוד יפה והחיוכים ממש מעשירים אותה.

אשמח לדעת איפה צולם?

אהמ... לא אוהבת לאמר 'לא מגלה' (ובינינו, את גם יכולה למצוא את המקום בלי שאני אגיד...), אבל גם דברו פה הרבה על העניין הזה של לספר איפה מצלמים, קצת יחודיות וכו...
אבל זה באיזור ת"א, ר"ג..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה