כללי bleed בפוטושופ איך עושים??

• הוסף לסימניות
עיצבתי עבודה שהייתי צריכה בה רק את תוכנת פוטושופ.
איך מוסיפים לה בליד אחרי שסיימתי אותה???

איפה בכלל האפשרות הזאת נמצאת???

• הוסף לסימניות
אין אפשרות כזו.

ככלל, כל עבודה שאת צריכה לסגור לדפוס, עשי זאת דרך אינדיזיין (וכמובן שבחישוב גודל הדף בפוטוש תוסיפי את הגלישה הזו) ושם תוסיפי בלידים. בעבר הרחוק, הוספתי ידנית בפוטוש סימני חיתוך עם כלי הקו... :)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש אפשרות כזו.
מה הבעיה למקם באינדיזיין ולסגור משם? הכי פשוט.

הקדימוני...

• הוסף לסימניות
אם את מייצאת לpdf בהדפסה, את יכולה להוסיף סימני בליד באפשרויות הדפסה.

• הוסף לסימניות
אני אכתוב באידיש ומי שיכול לתרגמו,
ווען די ענדיגסט די גאנצע גראפיק גיי צו image>canvas size אין טשעק אריין אין די relative קעסטל, יעצט וואס די ווילסט צולייגן אין די לענג אדער די ברייט שרייב עס אריין,
איך קען צולייגן א בילד אבער איך ווייס נישט ווי אזוי צו מחבר זיין דא א בילד, איך האב עס אויף מיין דעסקטאפ
C:%5CUsers%5Cjoel%5CDesktop%5Cpsd.jpg

• הוסף לסימניות
תרגום: כשאת מסיימת את העבודה תלכי ל image>canvas size תסמני אפשרות relative ותוסיפי כמה שאת צריכה להוסיף. אני יכול להעלות תמונה שתסביר את זה אבל אני לא יודע איך לחבר אותה, היא על הדסקטופ שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה