שיתוף > תנו לי מחמאה Blue wave -בלו וויב

• הוסף לסימניות
היה לי הכבוד להכיר את @רחל בלס ושאר הצוות המוכשר

משתפת בטעימה בלבד מכיון שלא הכל פורסם עדיין..מוזמנים לעקוב בעיתונים..
סטיילינג : שרה אסולין
דוגמנים:עמית, מיקה, אברהם (גילי בבגד אחד)
ב.jpg
בב.jpg
בבב.jpg

• הוסף לסימניות
היה לי הכבוד להכיר את @רחל בלס ושאר הצוות המוכשר

משתפת בטעימה בלבד מכיון שלא הכל פורסם עדיין..מוזמנים לעקוב בעיתונים..
סטיילינג : שרה אסולין
דוגמנים:עמית, מיקה, אברהם (גילי בבגד אחד)
צפה בקובץ המצורף 462456 צפה בקובץ המצורף 462458 צפה בקובץ המצורף 462459
בפרסומת הם היו ילדים חסידיים, לא?!
אני המבולבלת או???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג על מה את מדברת..
ככה הם הצטלמו
ראשית לא כתבתי לך שהצילום פצצה כהרגלך בקודשששש
הסטיילינג מדהים!!!!
ובעיתון קראט של השבוע היה פרסום עם ילדים חסידיים.... (הילדים אותם ילדים... רק עברו שיפוצים....)

• הוסף לסימניות
ראינו בעיתון יעל, לא היה שייך לפספס..
צילום מושלם!!!
תאורה נעימה
ממש אהבתי את הסטיילינג!

• הוסף לסימניות
בס"ד

ואוו! ממש יפה וחגיגי!

מה זה העיגולים הללו ממה עשוים?
ואיך הם עומדים?

• הוסף לסימניות
ווואווו... מושלם! רעיון מדהים!
דווקא אני לא ראיתי בעיתון והיה כיף לראות את זה פה!

כשראיתי 'סטיילינג: שרה אסולין' לא הייתי בטוחה שזו היא אבל כשראיתי את אברהם המהמם הקטן הזה אז זו בטוח היא! איך הוא גדל! צילמתי אותו לחלאקה שלו כשעוד היה קטנטן...

יעל, ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
מהמם! ממש יפה!
שימי לב שבתמונה השניה יש משהו שנראה קצת לא אמיתי כאילו (או שבאמת ;) ) צירפת את אברהם כי בתמונה השלישית הוא יותר נמוך מהילד השני משמעותית ופה הוא יותר גבוהה.. קצת לא פרופורציונלי..

אולי אני טועה וזה סתם דמיון שלי אבל כדאי לשים לב....

חוץ מזה מושלם!

• הוסף לסימניות
צילום מושלם!
הפקה מהממת!

• הוסף לסימניות
מהמם! ממש יפה!
שימי לב שבתמונה השניה יש משהו שנראה קצת לא אמיתי כאילו (או שבאמת ;) ) צירפת את אברהם כי בתמונה השלישית הוא יותר נמוך מהילד השני משמעותית ופה הוא יותר גבוהה.. קצת לא פרופורציונלי..

אולי אני טועה וזה סתם דמיון שלי אבל כדאי לשים לב....

חוץ מזה מושלם!
זויות צילום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה