כללי ***BLUE WAVE WINTER 2018***

• הוסף לסימניות
יפיפה!

• הוסף לסימניות
ביג לייק!!!
קו נקי נקי...

רק לא הבנתי מה משמעות האייקון של המייל.

• הוסף לסימניות
מודעה מושכת וחורפית,
התמונה עושה פה את העבודה :)

• הוסף לסימניות
יפהפה! איזו אווירה...

• הוסף לסימניות
מדהים
את בטוחה שזה של בזאר שטראוס???? איכשהו זה לא מסתדר איתם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;n5080142:
מדהים
את בטוחה שזה של בזאר שטראוס???? איכשהו זה לא מסתדר איתם..

תבדקי אותי....
קולקציה אלופה ברמה שלא מכירים

• הוסף לסימניות
המודעות מהמהמות וחורפיות.
משהו פה לא מובן לי,
מצד אחד הם קוראים לעצמם 'בזאר' שטראוס עם כל הקונוטציות ומצד שני מודעות שמשדרות יוקרה.
יש פה שני מסרים סותרים.
הבזאר יותר מתחבר לקונספט שלהם, ולשם היו מתאימות מודעות יותר עליזות ופחות 'כבודות'.
דעתי הענייה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זילבר;n5081388:
המודעות מהמהמות וחורפיות.
משהו פה לא מובן לי,
מצד אחד הם קוראים לעצמם 'בזאר' שטראוס עם כל הקונוטציות ומצד שני מודעות שמשדרות יוקרה.
יש פה שני מסרים סותרים.
הבאזר יותר מתחבר לקונספט שלהם, ולשם היו מתאימות מודעות יותר עליזות ופחות 'כבודות'.
דעתי הענייה.

צודקת במחשבה, אבל איפה הם קוראים לעצמם בזאר שטראוס?
BLUE WAVE זה מותג חדש שנמכר בארץ ובחו"ל, עשרות חנויות בארץ קונות מהם סחורה, חלק גדול מהלקוחות זה בזאר שטראוס,
אבל יש חנויות באשדוד, ערד, בירושלים, בלגיה בורו פארק ועוד.

• הוסף לסימניות
אז הייתה לי טעות בהבנה.
חשבתי שזה מותג של בזאר שטראוס

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי שבסוף שמתם גרביים לבחורצ'יק מהתמונה הראשונה :eek:

• הוסף לסימניות
מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה