• הוסף לסימניות
הנה הנוסחא והקטגוריות.

קבצים מצורפים

• images.jpg
    KB 7.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
משקל לחלק לגובה.

איזה סרגל את צריכה? נשים, גברים, ילדים?

• הוסף לסימניות
בד"כ באתרים של קופ"ח מוכן החשבון
רק צריך להזין פרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1464962:
משקל לחלק לגובה.

איזה סרגל את צריכה? נשים, גברים, ילדים?

משקל לחלק לגובה* גובה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
אני מחשבת את המשקל שלי היום?
מחלקת לגובה (כפול שתיים או כפול עצמו?)
ומה מקבלת?

• הוסף לסימניות
משקל לחלק לגובה*גובה
מה שמקבלים זה הערך של הBMI

• הוסף לסימניות
גובה כותבים בס"מ?
משום מה זה לא יוצא לי.

• הוסף לסימניות
לא, במטר
לדוג: אם הגובה הוא 1.7 מ' והמשקל 60
התרגיל הוא 60/1.7/1.7
או
(1.7*1.7)/60
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moishy;1464956:
הנה הנוסחא והקטגוריות.

זה מתאים לכולם?
מהו הסרגל שכתבה שירי12?

ואיך אני יודעת כמה המשקל שלי צריך להיות כדי להתאים ל BMI?

• הוסף לסימניות
מוזר. מכבי פתוח לי בעיקרון אבל הקישור הזה חסום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה