• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יכול בבקשה להוריד לי את קובץ ההתקנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1086879:
מי יכול בבקשה להוריד לי את קובץ ההתקנה?

בבקשה.

רק תשני את הסיומת של שם הקובץ.
במקום jpg תרשמי exe ותזהרי לא להשמיט שום נקודה וכ"ו

(קובץ exe הוא קובץ מערכת ולא ניתן לשלוח אותו במייל וכדומה)

קבצים מצורפים

• bsplayer266.1075.rar
    1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה לא קובץ התקנה זה קובץ שמוריד את ההתקנה ואני לא יכול להפעיל אותו כי נתיב חוסם לי אותו.
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
ניסיתי שוב. לא מוצאת מקור אחר...
ניסיתי להתקין אצלי את הקובץ שנתתי לך והוא נותן שגיאה אין לי מושג למה.

• הוסף לסימניות
אני ינסה להעלות

• הוסף לסימניות
מי שיש לו את MV2player אז זה גם טוב.

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם אני להוריד.
זה כותב לי:
(Error (404
We can't find the page you're looking for. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home

• הוסף לסימניות
תודה רבה! עובד.

• הוסף לסימניות
אני הורדתי וקיבלתי הודעת שגיאה שקובץ מסוכן אמרתי המשך בכל זאת.
ואז מוריד תיקיה עם 3 גירסאות של הנגן. אחד ישן ופרו. השאר החינמים והיותר מעודכים.

• הוסף לסימניות
הדרופ שלי נחסם לכמה שעות, עכשיו הוא שוחרר

• הוסף לסימניות
חינמים למרות שמבקשים ממך לאשר את הרשיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה