כללי Budapest on fire

• הוסף לסימניות
עיצבתי לי פרוספקט שבשילו חיפשתי תמונה יפה של העיר בודפשט, מזוית קצת שונה.
ומצאתי את התמונה הבאה.
פתאום נזכרתי במדריך שהצצתי בו לאחרונה (אני צריך לחפש אותו), שם הראה שיטה פשוטה ליצור אש עם מעבר צבעים ומריחה.
זו תמונה שממש התאימה לי, וגרמה לי להזניח לעשרים דקות את העבודה.
אז זה מה שיצא..

עדכון: מצאתי את המדריך, מאוד פשוט (אתר לא נקי): http://psd.tutsplus.com/tutorials/painting/matte-painting-lighting-fires/
ומסתבר שאת העשן הוא עושה יותר טוב

קבצים מצורפים

• Budapest on f.jpg
    1.9 MB · צפיות: 19
  • Budapest on fire2.jpg
    KB 418.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
איך עושים זאת?
מאד יפה

• הוסף לסימניות
לא כ"כ ברור, מה שינית בתמונה? (חוץ מזה שהיא יותר כהה)

• הוסף לסימניות
יש בנקודות האור, אפקט של אש

• הוסף לסימניות
בקושי רואים את האש והעשן תעשה איז מדורה ענקית פלוס שאריות קטנות וכן בנין שכבר נשרף ונפל ושאריות אש וכו'.

• הוסף לסימניות
בשביל לתת את האפקט הדרמטי של "בודפשט בלהבות OMG!!!" לדעתי, כמו שפסח אמר, צריך מוקד מרכזי של אש משתוללת ומשכנעת כדי לתפוס את תשומת הלב.
במצב הנוכחי, לקח לי זמן לאתר את השריפות הקטנות שהתפרצו באמה אתרים באופן סימוליטני. זה לא ממש מלחיץ/מעורר השתאות/הפתעה. זה לא נכנס מספיק למוקד תשומת הלב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה