כללי Bullets ב ID - דחוף!

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
האם וכיצד ניתן ליצור תבליט שאין מקורו בפונט?
כוונתי, שיש לי איזו תמונה שאני רוצה שהיא תהיה התבליט ולא איזה גליף שנמצא בתוך פונטים.
איך אני עושה את זה?
דרך אגב, התמונה הזו כרגע בפורמט PSD, האם עלי לסגור אותה ל JPG?
תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
תעלי דוגמא אולי נוכל עזור?

• הוסף לסימניות
עוד לא בשלב הדוגמא...

כנראה שלא הובנתי.
איך לעשות רשימה עם תבליטים ומספור אני יודעת.
מה שאני רוצה לדעת זה האם יש אפשרות שלא לבחור מהגליפים - כפי שניתן לבחור בחלון האפשרויות של התבליטים והמספור, אלא לייבא איזו תמונה / אייקון שהם יהיו התבליט.
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהבנתי נכון
אבל העתק והדבק בתוך התיבת טקסט אמור להוות פתרון גם בפורמט פיאסדי
אן אפשרות להכניס בולטים בתוך הגליפס אלא אם כן זה יהיה בפורמט של פונט

• הוסף לסימניות
העתק הדבק.
נכון גם לגבי כל אובייקט ויקטורי

• הוסף לסימניות
יכולה להדריך אותי קצת יותר?

ניסיתי.
יבאתי את התמונה ל ID
עשיתי copy
נכנסתי לחלון התבליטים והמספור וניסיתי לעשות paste בתוך הריבועים המציגים את התבליטים, ך זה לא הלך.

אם תוכלי לתת לי קצת יותר הסבר - אודה לך מאד!

• הוסף לסימניות
תבליט זה bullet? אם כן, אין דרך. תעשה חפש והחלף.

• הוסף לסימניות
תודה

תודה למסייעים.
כנראה שאכן כדברי אריאל אין דרך, קיבלתי כזו תשובה ממקור נוסף.
לילה טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה