יש לך זכרון טובנכתב ע"י חני ראובני;2113404:מופרעת,
מזכיר לי את האפרוח שצילמת עם ריקי פעם...
אהבתי את הסרט שלו..
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2113433:דאני יבין, זה חלק מהאביזרי סטודיו?
מי מגדל לך אותו
באמת מאמי
שנה אחת קניתי דג לצילום לפני ר"ה, קיויתי שישרוד חודשנכתב ע"י RacheliM;2113439:יש לך זכרון טוב
כן..!!! בתקווה שהוא ישרוד..![]()
בנתיים הוא חוטף הרעלת גזרים........
נכתב ע"י רותי המניק;2113448:זה מקסים!
והכובע הזה מהסרטים.
כשהילדים שלי נורא ביקשו לקנות ארנבון הסכמתי כי לקחתי אותו בחשבון כ"אביזר"
אבל כשהוא החליט לעשות את צרכיו על הרקע... נפרדו דרכינו..
חחחחח גדול!!נכתב ע"י רותי המניק;2113448:זה מקסים!
והכובע הזה מהסרטים.
כשהילדים שלי נורא ביקשו לקנות ארנבון הסכמתי כי לקחתי אותו בחשבון כ"אביזר"
אבל כשהוא החליט לעשות את צרכיו על הרקע... נפרדו דרכינו..
אני עוד בשלב של לדמיין את החדר...נכתב ע"י חני אבוביץ;2113464:חחחחחחחחחחחחח
רותי -
חונקת
ורחלי מטריףףףףףףףףף
איזה מאמי
אני מתארת את התמונה הזו מפותחת על עץ בענק בחדר נסיכי,
הכל וורד......
מוש
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2113444:שנה אחת קניתי דג לצילום לפני ר"ה, קיויתי שישרוד חודש
תכלס, הוא שרד עד ר"ה שאחריו, זה היה כפרת עוונות.
נכתב ע"י RacheliM;2113490:חחחחח גדול!!
תודה על ההתרעה.
דוקא ארנבת חמודה,מתורבתת. (בניגוד לשאר הדיירים)
נכתב ע"י יונה יונה;2113590:יפה,
אבל יש איזה אובך/עריכה בצד הימני של הארנבת ועל הרגליים של הילדה והיד השמאלית שלה שלדעתי לא נראה טוב. (נתת ריכוך מסביב לכל התמונה?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים