דרוש מידע c# או node.js מה עדיף

• הוסף לסימניות
סורי לא הבנתי את השאלה
בינתיים לא הצלחתי להגיע לפתרון שמניח את דעתי... כשיהיה לי פתרון שיספק אותי אשמח להעלות לפה :)

• הוסף לסימניות
סורי לא הבנתי את השאלה
בינתיים לא הצלחתי להגיע לפתרון שמניח את דעתי... כשיהיה לי פתרון שיספק אותי אשמח להעלות לפה :)
זאת היתה תשובה בשבילך,
מה שאת מריצה עכשיו רץ לך בcmd or terminal .
וממליצה לך מניסיוני לדבג בלוגים,(פשוט ונוח) ולא בבריק פוינטס :).

• הוסף לסימניות
בלתק
מכירה מישהי שמחפשת משרה בnode js (יש לה ניסיון),
והיא אמרה לי שאין הרבה משרות,
ובc# יש שפע של הצעות עבודה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בלתק
מכירה מישהי שמחפשת משרה בnode js (יש לה ניסיון),.
.תלוי מאוד מה הנסיון שיש לה...

בהצלחה!
בכללי חברות לואו טק יותר מגיסות עכשיו ויש להן באמת יותר משרות בC# .
אבל השכר שם נמוך יותר והמצב הזה בהחלט זמני.

• הוסף לסימניות
בלתק
מכירה מישהי שמחפשת משרה בnode js (יש לה ניסיון),
בהצלחה!
.תלוי מאוד מה הנסיון שיש לה...

בכללי חברות לואו טק יותר מגיסות עכשיו ויש להן באמת יותר משרות בC# .
אבל השכר שם נמוך יותר והמצב הזה בהחלט זמני.
יש לכן מידע על חברות שמחפשות מפתחות בc#?

• הוסף לסימניות
מישהוא התנסה אולי עם קומפילציה ל PROD מבלי לבצע NPM INSTALL בשרת? ז"א שאחרי הקומפילציה תחת ה dist יהיו לי כל ה bundels ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה