עזרה C2 או סמסונג יאנג??

• הוסף לסימניות
לי אישית יש יאנג, ואני ממש מרוצה ממנו, בלע"ר........
אבל עד כמה שידוע לי, יש גם כאלו שלא מרוצים ממנו, ועל C2 - בקושי שומעים תלונות.
מה גם, שוודאי שמסכי טאצ' - רגישים יותר, ועלולים להתקלקל בקלות, בהשוואה לפלאפון רגיל.
תכל'ס - נראה לי C2 עדיף.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג היום C2?

• הוסף לסימניות
שווה לחפש ביד 2
אנחנו ממש הצלחנו עם זה

• הוסף לסימניות
לי אישית יש יאנג, ואני ממש מרוצה ממנו, בלע"ר........
אבל עד כמה שידוע לי, יש גם כאלו שלא מרוצים ממנו, ועל C2 - בקושי שומעים תלונות.
מה גם, שוודאי שמסכי טאצ' - רגישים יותר, ועלולים להתקלקל בקלות, בהשוואה לפלאפון רגיל.
תכל'ס - נראה לי C2 עדיף.

• הוסף לסימניות
יש בו לוח עברי / לועזי? הוא נוח ולא כבד? מה הכוונה בעיות עם המסך כמה פעמים קרה לך בעיות כאלה ומה העלות והזמינות של התיקון?

• הוסף לסימניות
יש בו לוח עברי / לועזי? הוא נוח ולא כבד? מה הכוונה בעיות עם המסך כמה פעמים קרה לך בעיות כאלה ומה העלות והזמינות של התיקון?

יש לוח שנה לועזי.
נוח, לא כבד...., אחרי הכל - הוא לא מאוד גדול....
חווית המשתמש שם משופרת, בהשוואה ל-C2,
השעון מעורר יותר נורמלי. (ב-C2 הוא קטסטרופלי, לדעתי...).
לי אישית, ב"ה, אין בעיות עם המסך, אבל שמעתי שיש לפעמים בעיות, בעיקר במחודשים, של מגע דפוק וכו.
במקרה של שבר במסך - זה בעייתי כפליים, לעומת מסך שבור/סדוק במכשיר אחר.

אין לי מושג לגבי עלות התיקון!

• הוסף לסימניות
אני קניתי C2 מחודש בהאנט פון
לאחותי יש יאנג מס' חודשים (כ-3) ולא מרוצה בכלל!!!! מלא מלא בעיות

• הוסף לסימניות
לי יש יאנג כבר כמעט 3 שנים וממש מרוצה!

• הוסף לסימניות
לי יש C2 ואני הייתי מרוצה, רק עכשיו הוא התקלקל לי ואני לא רוצה לקנות אותו כי שמעתי שמה שמוכרים זה המחודשים והם לא טובים
לעומת זאת לאחותי יש יאנג חדש, פחות מחצי שנה והיא רוצה להחליף אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה