בקשה C2 בעליאקספרס

• הוסף לסימניות
אך ישנה בעיית קליטה בתוך מבנים, כמו כל המכשירים C2 מאלי-אקספרס...
ופה יש פתרון לסדר את בעיות הקליטה ב C2.

(אצלי הייתה בעיה קליטה של הבלוטוס. עובד לגמרי ע"פ ההוראות שם!)

• הוסף לסימניות
אל תרוצו מהר לקנות סי 2 בעליאקספרס,
רכשתי שלשה מכשירים מ-3 מוכרים שונים, ועם כולם נפלתי בפח.
אחד הגיע עם שקע טעינה תקול, השני עם בטריה חלשה, והשלישי עם איכות מקשים גרועה.
את כולם רכשתי כמובן ע"פ המלצה וחוו"ד,
אז זוהי ההמלצה שלי...

• הוסף לסימניות
מעולה!
אז אני מניח שאפשר לעשות מכולם - מכשיר אחד לפחות.
וכמובן לאחר שהזדכית על כולם..?!

• הוסף לסימניות
אל תרוצו מהר לקנות סי 2 בעליאקספרס,
רכשתי שלשה מכשירים מ-3 מוכרים שונים, ועם כולם נפלתי בפח.
את כולם רכשתי כמובן ע"פ המלצה וחוו"ד,
אז זוהי ההמלצה שלי...
מנסיון אישי ושל הרבה אחרים זה עניין של מזל וסיעתה דישמיה

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי ושל הרבה אחרים זה עניין של מזל וסיעתה דישמיה
זה נכון.
אך שוחחתי עם מוכר של סלולרי והוא הסביר לי שמנסיון ארוך שלו, הסי 2 שמגיעים מסין הם כרגע אחרי שחרשו עליהם חמש או שש שנים, בניגוד לעבר ולכן התקלות שכיחות יותר.

• הוסף לסימניות
אך שוחחתי עם מוכר של סלולרי והוא הסביר לי שמנסיון ארוך שלו, הסי 2 שמגיעים מסין הם כרגע אחרי שחרשו עליהם חמש או שש שנים, בניגוד לעבר ולכן התקלות שכיחות יותר.
זה לא מחייב שהכול ככה אבל בכללי זה הרעיון
לכן אני אומר שזה מזל
אבל לרוב אני חושב שווה את הכסף זה עולה גרושים יחסית וזה בעיקרון מכשיר הכי טוב בכשרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה