c2 מעלי אקספרס - בקשת עזרה- דחוף לי

• הוסף לסימניות
הזמנתי c2 מעלי אקספרס (כבר פעם שלישית ברצף) הגיע מכשיר עם חותמת
"מאושר" - וכמכניסה את ה-sim הכשר - הוא לא נקלט,
איך מסדרים את זה?
לא קרה לי בעבר,
אגב, החזרתי את אותו ה-sim למכשיר הקודם שעבד עד עכשיו מצוין - ופתאום גם הוא לא נקלט.

אנא עזרתכם / הדחופה והבהולה.

• הוסף לסימניות
לדבר עם חברת התקשורת
פרטנר זה חת' שתיים
הוט מובייל יש מצב שמשגעים אותך שצריך לקבל סים חדש אבל באמת יש להם אפשרות לשחרר אבל לוקח זמן
ואגב הסימים שממש חדשים כבר לא יכולים בכלל לעבוד בC2 כי אין לו G4

• הוסף לסימניות
יישר כח על המענה המהיר!
הסים של פרטנר -
מה אמורה לשאול אותם?

• הוסף לסימניות
להסביר להם את הבעיה שיש לך שלא נקלט הסים והם ידריכו אותך איך לפעול. פשוט, לא?!

• הוסף לסימניות
להגיד להם שהכנסת לטלפון שלך וזה לא עובד
הם כבר יסבירו לך שזה לא כשר וכו אבל בד"כ יפתחו
אבל עדיף באמת לא להוציא ולהכניס אח"כ לטלפון אחר
ובכל מקרה עדיף הרבה יותר טלפון כשר רגיל לא כמוני

• הוסף לסימניות
איך מסדרים את זה?
לא קרה לי בעבר,
אגב, החזרתי את אותו ה-sim למכשיר הקודם שעבד עד עכשיו מצוין - ופתאום גם הוא לא נקלט.

אנא עזרתכם / הדחופה והבהולה.
אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
כמובן
כי זה שיש חותמת לא הופך אותו לכשר
ומבחינת חברת התקשורת אין הבדל בין C2 לכל סמארטפון אחר

• הוסף לסימניות
כמובן
כי זה שיש חותמת לא הופך אותו לכשר
ומבחינת חברת התקשורת אין הבדל בין C2 לכל סמארטפון אחר
לא נכון...עובד חופשי C2.לפחות ברמי לוי וגולן ומה שידוע לי גם פרטנר[בשאר חברות אין לי נסיון]
במחשבה שניה שמעתי [לא מבוסס] שב1/7 לא יהיה אפשר להשים סים חדש בפחות מדור 4 לא קשור לכשר או לא אשמח לדעת אם קשור או לא

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא נכון...עובד חופשי C2.לפחות ברמי לוי וגולן ומה שידוע לי גם פרטנר[בשאר חברות אין לי נסיון]
זכותך לחשוב
המציאות מראה שצריך לדבר איתם שיפתחו שזה אומר…..

• הוסף לסימניות
זכותך לחשוב
המציאות מראה שצריך לדבר איתם שיפתחו שזה אומר…..
זכותך לכתוב... ;)
אבל כל הפאלפונים שלי משם קו כשר ועובד ולא הייתי צריך להתקשר אצלי לפחות זה רמי לוי וגולן
במחשבה שניה שמעתי [לא מבוסס] שב1/7 לא יהיה אפשר להשים סים חדש בפחות מדור 4 לא קשור לכשר או לא אשמח לדעת אם קשור או לא

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם/ן
הזמנתי בקישור:

עלה לי כ-134 ש"ח כולל מטען ומשלוח.

דיברתי איתם טלפונית עכשיו, - בשיחה ראשונה אמרו שצריך מכשיר כשר והתעקשתי שיפתחו - ולאחר משא ומתן של התעקשות - אמרו שאתקשר ל-*1010 - ורק הם יכולים לשחרר את הנעילה שפרטנר עמצם חסמו את הכרטיס-
כשהתקשרתי לנ"ל - זה רק לספירת דקות שיחה,
התקשרתי שוב לפרטנר - נציג אחר - ראשית אמר לי - צריך לרכוש סים חדש - הרי הם רוצים שיקנו סימים חדשים - זה רווח שלהם,
התעקשתי איתו - ועכשיו הכל פתוח לי גם במכשיר הישן וגם במכשיר החדש,
אין דבר כזה " אי אפשר " - תמיד אפשר השאלה היא כמה רוצים....

• הוסף לסימניות
אחרי שקונים צריך לעשות משו מיוחד או רק משחק עם הסים כנ"ל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שום דבר,
מכניסים את הסים - ואמור לעבוד מיד
אם פרטנר חוסמים - כפי שקרה לי כנ"ל -
אז להתקשר ולהתעקש שיפתחו חזרה

• הוסף לסימניות
אני כבר כמה פעמים רכשתי כך,
מאד נהנית,
גם כשנופל מאות! פעמים - מחזיק מעמד יופי,
קליטה מצוינת,
נוח לי שגם כשהילדים מתעסקים עם זה - לא מלחיץ אותי - כי זה זול וטוב

• הוסף לסימניות
אני ממש מתנצל לצנן את ההתלהבות, אבל עד כמה שידוע לי כל מכשיר מדור 2 או 3 שלא הפעילו אותו לפני ה 1-7-23 (שישי האחרון) לא יוכל להתחבר לרשת, זה ממש לא קשור אם הסים חדש או ישן, פשוט המדינה לא מאשרת יותר מכשירים חדשים מהדגמים הישנים
(לכל מכשיר יש מספר IMI וככה אפשר לעקוב מי כבר היה מחובר, כך שכל מי שיקנה מעכשיו מכשיר מדגמים ישנים כבר לא יוכל להשתמש בו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה