עזרה C2 מעלי.....

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול האם C2 שאני מזמינה מעליאקספרס מגיע עם אינטרנט פתוח?
והאם אפשר להכשיר אותו? ואיפה?
תודה רבה!
אם זה אם סים כשר זה לא עובד
ואם זה אם סים לא כשר זה יעבוד
אפשר להכשיר ב 40 50 ש"ח
בכל חנות פלאפונים מאמין

• הוסף לסימניות
אם זה אם סים כשר זה לא עובד
ואם זה אם סים לא כשר זה יעבוד
אפשר להכשיר ב 40 50 ש"ח
בכל חנות פלאפונים מאמין
מנסון אני חסמתי בהימייש בבני ברק ב50 ש"ח
אבל מאמין שיש בכל חנות פלאפונים

• הוסף לסימניות
וזה עובד לכל החברות הכשרים?
נראה לי שכן אולי סלקום לא
חוץ מזה יש גרסאות של 721 ויש של 722
ושל 722 הקליטה והאיכות הרבה יותר טוב
וא''א לדעת מה יגיע לפעמים מגיע 721 ולפעמים 722 זה פשוט מזל
חוץ מזה שאני קניתי כבר שמא בערך שלשה פלפונים
והחזיק לי רק חודש פעם הפסיק המסך פעם דברים אחרים שאני לא זוכר
ונראה לי שחבל על הכסף

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול האם C2 שאני מזמינה מעליאקספרס מגיע עם אינטרנט פתוח?
והאם אפשר להכשיר אותו? ואיפה?
תודה רבה!
אם את מבני ברק אני יכולה לעזור לך
אני הזמנתי 4 מכשירים כבר לפני יותר מחצי שנה ובינתיים עובדים מעולה
את כולם הכשרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה