Studio Grafix
עיצוב גרפי ומיתוג עסקי למוסדות ועסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פמ"ג DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את זה מאוד, עושה את המיתוג נורא חדשני ולא מלוקק...הקרם של העוגה מרגיש לי קצת דיגיטלי...
מיוחד
מתחברת לסגול יותר
איזה יופי!
התאמת בול את הפונטים!
גמאני אהבתי את הורוד
נקי מקצועי ויפה
יושב ממש טוב, אהבתי...
הקרם של העוגה מרגיש לי קצת דיגיטלי...
מבחינת הצבע הסגול יותר מרגיש מתוק
מקסים יפהמאוד!!
אני ג"כ אוהבת את הראשון.
בכרטיס ביקור בצד השני מפריע לי קצת משהו בעוגה בהגדלה
אולי במקום לבן אז סגול יותר בהיר
דווקא אהבתי את זה מאוד, עושה את המיתוג נורא חדשני ולא מלוקק...
עבודה יפה מאוד!!!
תודה לכולכם!מאוד יפה!!
גם אני אהבתי יותר את הסגול,
למרות שהחום מאוד מתחבר עם עוגות, שוקולד, אך מאוד נדוש...
תודה רבה!מיתוג יפהפה
יש הסבר למה הבלוק מסביב האיקון?
לוגו מושלם!!!
גם אני אהבתי יותר את הסגול, בדיוק מתאים!
(בקטנה- תנסי אולי לעגל את הפינות של הריבוע (בגלל הפונט העגלגל))
כיוון מהמם! אהבתי את ההתאמה של הפונט.
ואם את רוצה קצת ללטש- תקטיני את הטיפוגרפיה ותיישרי קו עם הריבוע,
ואת החיתוך של הפסים במנג'ט והריבוע עצמו תעגלי קצת. שיתאים לצורניות של הקצפת והפונט.
בהצלחה!
זה מקסים!
קשה לי בעין השילוב של הקאפקייק עם הקייק (:
זאת אומרת- הקווים בקייק עם קצווות עגולים ובקאפקייק דוקרניים..
תנסה/י לאזן בינהם..
בהצלחה!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים