-Canon EOS 6D Mark II- יש המלצות?

• הוסף לסימניות
אני מבררת על המצלמה הנ"ל (Canon EOS 6D Mark II)
אשמח לשמוע עליה מידע מהמבינים וכן עד כמה היא טובה לצילומי חוץ בעיקר ועד כמה הISO שלה איכותי במספרים גבוהים, חדות, צבעים וכו' תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היא חדשה ממש כך שלא נראה לי שלמישהו וכבר יש חוות דעת עליה.
אגב, כמה היא באמת עולה בארץ?

• הוסף לסימניות
את בטוחה שהיא כבר יצאה?
נראה לי היא מגיעה ל b&h בארה"ב.
ב27 ליול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רייזי 3153;n4995945:
היא חדשה ממש כך שלא נראה לי שלמישהו וכבר יש חוות דעת עליה.
אגב, כמה היא באמת עולה בארץ?

חשבתי שכך..
אז אין כ"כ אופציה לברר עליה?
ואולי יש כאן משהיא עם קנון 6D הרגיל ויש לה מה לאמר ?

• הוסף לסימניות
אשכול קצת מוזר.
אם אתם שוקלים 6D, כנראה שהתקציב משמעותי עבורכם.
אם התקציב לא מהווה שיקול, יש מצלמות טובות ממנה בהרבה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;n4996473:
אשכול קצת מוזר.
אם אתם שוקלים 6D, כנראה שהתקציב משמעותי עבורכם.
אם התקציב לא מהווה שיקול, יש מצלמות טובות ממנה בהרבה...

ברור שהתקציב משנה אני מחפשת מצלמת פול פריים טובה ומה שמצאתי זה 6D ובB&H
Mark II הוא במחיר דומה ל6D הרגיל פה בארץ
הבנת?

• הוסף לסימניות
אני יודע היטב מה המחירים:)
המחיר בBH הוא 1999 דולר [7200 ש"ח], ובארץ המארק 1 עולה 5000 ש"ח.
אם מוסיפים את המע"מ והשילוח זה יוצא יותר מפי 2...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה