• הוסף לסימניות
כן, כבר ראיתי שהמצלמה הזו מומלצת בחום פה בפורום,
לכן החלטתי להתעניין עליה-

א. האם ידוע למישהו על מקום שניתן למצוא אותה בפחות מ-1100 ש"ח?

ב. חשוב לי מאד בקניית מצלמה- שההסרטה בה תהיה טובה ואיכותית,
(לא ברמה של מסרטה, אבל בכל זאת, איכות טובה ולא מפוקסלת)
אז מהי באמת רמת ההסרטה במצלמה זו?
הסרטונים הם קובץ PAL?
למי שהתנסה- הסרטונים לא עושים בעיות בייבוא לפרימייר?

תודה מראש!:)

• הוסף לסימניות
יש לי אותה, מרוצה מאד מאד!
איכות ההסרטה שלה די טובה
(תשלחי לי כתובת מייל באישי ואני ישלח לך כמה קבצים שהסרטתי איתה השבוע בכליזמרים בצפת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;624129:
יש לי אותה, מרוצה מאד מאד!
איכות ההסרטה שלה די טובה
(תשלחי לי כתובת מייל באישי ואני ישלח לך כמה קבצים שהסרטתי איתה השבוע בכליזמרים בצפת)
יש לי גם את אותו מצלמה ואני מאוד מרוצה!!!!!!
אפשר גם את ההסרטות להעלות לפה

• הוסף לסימניות
דבר נוסף שאולי יוכלו להחכים אותי פה-
האם שווה לקנות את המצלמה בחו"ל (ארה"ב)?
- ואז אני מפסידה את האחריות שכנראה תהיה לי בקניה בארץ...

פחות או יותר- בכמה שקלים המצלמה תהיה זולה יותר בחו"ל?

• הוסף לסימניות
בחו"ל זה בד"כ יותר זול אחיינית שלי נפל לה המצלמה ואחריות לא חלה על נפילה עלה לה תיקון בערך 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנטה;624126:
כן, כבר ראיתי שהמצלמה הזו מומלצת בחום פה בפורום,
לכן החלטתי להתעניין עליה-

א. האם ידוע למישהו על מקום שניתן למצוא אותה בפחות מ-1100 ש"ח?

ב. חשוב לי מאד בקניית מצלמה- שההסרטה בה תהיה טובה ואיכותית,
(לא ברמה של מסרטה, אבל בכל זאת, איכות טובה ולא מפוקסלת)
אז מהי באמת רמת ההסרטה במצלמה זו?
הסרטונים הם קובץ PAL?
למי שהתנסה- הסרטונים לא עושים בעיות בייבוא לפרימייר?

תודה מראש!:)
http://www.getit.co.il/Prod/64864/ באתר הזה יש עכשיו הצעת מחיר זולה
הדגם המתקדם יותר sx230 ההסרטה שלו היא FULL HD
http://www.getit.co.il/Prod/64926/

• הוסף לסימניות
מה זה בדיוק האתר getit?
אפשר לסמוך עליהם במסירת אשראי?
וכן- המחירים יורדים מיום ליום?

בכל זאת אם ידוע למישהו על רכישת מצלמה בארה"ב- בכמה בערך זה זול יותר- אשמח להתעדכן!

תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם האתר אני מתנצלת

• הוסף לסימניות
מישהו בירר לי את המחירים של PowerShot SX230 is ו-sx210 בארה"ב והתוצאה שהתקבלה היא כזו:sx230 עולה 300$ כולל כרטיס 4 גיגה ונרתיק.וה-sx210 עולה 290$ (ההפרש הקטן מוזר).מעניין כמה זה עולה בחנויות בארץ. אם מישהו יודע על חנות זולה ספציפית בבורו פארק יש לי מי שיבדוק שם.

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא ירדתי לגמרי מרעיון הרכישה (של ה-sx210) דרך האתר getit!!
יש שם סגירת הרשמה בעוד כ- 6 שעות, 20 דקות ו-38 שניות.....!!!!
דחוף!!!!
למי ידוע מה זה האתר הזה? האם לסמוך עליהם?!

תודה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי ב-getit והייתי מאד מרוצה, לא היתה שום בעיה(הספקה בזמן וכד'), אבל כמובן שאני לוא לוקחת אחריות...
ד"א מה המחיר אצלם?(אני מנותבת והאתר סגור לי.)

• הוסף לסימניות
אני 'מאותרגת' והאתר דווקא כן נפתח לי..
המחיר שם על ה- sx210 + כרטיס של 2 ג'יגה 899 ש"ח
משלוח- 49 ש"ח

• הוסף לסימניות
רק תשימי לב!
מישהו שלח לי את המיפרט שלהם וזו מצלמה מחודשת,תבדקי שוב.(או שלא אכפת לך מחודשת.)

• הוסף לסימניות
מה הבעיה במחודשת?
לא הבנתי.

• הוסף לסימניות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=809&MessageId=82120544&r=1

ולחסומים:

מצלמה מחודשת היא אינה מצלמה חדשה. היא מצלמה שעברה אחת מהתהליכים הבאים:
1. המצלמה התקלקלה, הוחזרה ליצרן, תוקנה, נבדקה, עברה את מנגנון בקרת האיכות של היצרן וכעת נמכרת שוב.
2. (מקובל מאוד בארה"ב) המצלמה נקנתה על ידי צרכן שהתחרט (מסיבות שונות) והחזיר אותה לחנות. החנות החזירה את המצלמה ליצרן והמצלמה עברה שוב תהליך של חידוש כפי שתואר בסעיף 1.

על מנת לזהות מצלמה מחודשת - כתוב עליה RB או Refurbished. המוכר בחנות חייב לומר לכם אם המצלמה אשר אתם קונים היא מחודשת או לא. כמו בכל דבר בחיים - אם רוצים לרמות את הצרכן, אפשר ואפילו לא קשה במיוחד (אחת הסיבות לרכישת מצלמה ממקור אמין).

החסרון של מצלמה מחודשת: המצלמה אינה חדשה לחלוטין. יתכן שהיא כבר עברה קלקול בעבר ויתכן שבתהליך התיקון רק תוקן הסימפטום ולא תוקנה הבעיה. חסרון נוסף, האחריות לעיתים קצרה יותר (מה שמעיד על כך שאפילו למוכר אין אמון של 100% במצלמה).
היתרון של מצלמה מחודשת: המחיר זול יותר. לעיתים ההפרש משמעותי, לעיתים לא.

יש לציין גם שבסקר שערכנו בפורום פעם התקשנו למצוא אנשים שחוו בעיות עם מצלמות מחודשות.
אין בכך בכדי להעיד על כך שמצלמות מחודשות הן סופר-אמינות, אלא רק להעיד על מדגם כל שהוא, מדגם שאולי ואולי אינו מייצג.

דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון הוא שבארה"ב החידוש מבוצע על ידי היצרן וכבר היו מצבים בארץ בהן מצלמה נמכרה כ"מוחדשת", אולם זו לא נשלחה ליצרן אלא תוקנה בארץ על ידי מעבדה מקומית (מבלי שעברה את מנגנון בקרת האיכות הקפדני של היצרן). זו נקודה שצריך לבדוק מול החנות ממנה קונים.

לשאלת מיליון הדולר - האם "שווה" לרכוש מצלמה מחודשת? לא מתפקידנו לענות. קורא שורות אלו צריך להבין את היתרונות והחסרונות ולהגיע להחלטה מושכלת בעצמו, תוך שהוא שוקל את החסכון הכספי, את מצבו הכספי ואת הסכנות הטמונות ברכישת מצלמה שכזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;624922:
יש לציין גם שבסקר שערכנו בפורום פעם התקשנו למצוא אנשים שחוו בעיות עם מצלמות מחודשות.
אין בכך בכדי להעיד על כך שמצלמות מחודשות הן סופר-אמינות, אלא רק להעיד על מדגם כל שהוא, מדגם שאולי ואולי אינו מייצג.

-

לא ראיתי בזמנו את הסקר אבל 2 חברים שלי אכלו אותה עם מחודשות
אחד קנה בזמנו באילת 300D של קנון, למזלו עד שהגיע האוטובוס חזרה למרכז הוא בדק אותה ומצא אותה לא תקינה, וככה בדק באותה החנות עוד 2 מצלמות כתחליף ללא תקינה שנמצאו גם הם לא תקינות , בסוף החליפו לו לתקינה רק בסניף "קמרה" שלהם בת''א
חבר אחר קנה קומפקטית והיו לו בעיות ללא סוף
זה ודאי לא מעיד על הכלל אבל גם המדגם שנעשה, גם אם כל אנשי
פרוג היו משתתפים בו , לא היה מדגם מייצג :)

--- המחיר הכי זול של ה 210 בזאפ הוא 1090 ש''ח אצל קמרה מיה :)

• הוסף לסימניות
זה מועתק מפורום בתפוז ומן הסתם הסקר נערך בפורום ההוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;625011:
זה מועתק מפורום בתפוז ומן הסתם הסקר נערך בפורום ההוא.

כן שמתי לב אחרי שכתבתי ולכן ערכתי את ההודעה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;624996:
--- המחיר הכי זול של ה 210 בזאפ הוא 1090 ש''ח אצל קמרה מיה :)
כנ"ל ב"רואים עולם" בפ"ת. המחיר של ה-230 אצלם הוא 1260 ש"ח(משמעותית יותר זול ממקומות אחרים שבררתי.) הם טוענים שהחיישן של ה-230 הרבה יותר טוב והצילום בתאורת לילה יותר מוצלח, לעומת ההבדל בפיקסלים שב-210 יותר הרבה וזה פחות משמעותי, האם זה נכון? כ"כ במקומות אחרים נותנים 3 שנות אחריות ואצלם רק שנה אחת. האם יש לזה סיבה?(יבוא אישי וכד'?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;625060:
כנ"ל ב"רואים עולם" בפ"ת. המחיר של ה-230 אצלם הוא 1260 ש"ח(משמעותית יותר זול ממקומות אחרים שבררתי.) הם טוענים שהחיישן של ה-230 הרבה יותר טוב והצילום בתאורת לילה יותר מוצלח, לעומת ההבדל בפיקסלים שב-210 יותר הרבה וזה פחות משמעותי, האם זה נכון? כ"כ במקומות אחרים נותנים 3 שנות אחריות ואצלם רק שנה אחת. האם יש לזה סיבה?(יבוא אישי וכד'?)

כן זה נכון , החיישן בדגם הזה הוא
cmos
פחות רעשים מבדגמים הקודמים
גם לרואים עולם (החנות שאני הכי ממליץ עליה, 50 מטר מהבית שלי :)) יש אפשרות לאחריות של 3 שנים בתוספת תשלום, בכל קניה של מצלמה קומפקטית הם מציעים דיל של תוספת תשלום להרחבת האחריות ולנרתיק+ כרטיס+ מגן מסך ולפעמים גם קורא כרטיסים למצלמה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה