נכתב ע"י חוי ר.;1550417:אני קניתי אותה לאחרונה
היא מצוינת, מוציאה תמונות חדות,
אני כמובן לא צלמת
אבל אוהבת לצלם ומגיעה לתוצאות איכותיות,
ממליצה..
כמה המחיר שלה עכשיו?
נכתב ע"י צילומית;1550417:הוידאו לא מספיק
נכתב ע"י free;1550731:אני לא מצליחה לקלוט את הסדר שקנון ממספרים את הדגמים, אין קשר בין הדגמים העוקבים בכלל!
ואולי תחכימו אותי מה עדיף: sx600 או sx520 שהיא פחות קומפקטית?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882585
אני מבררת לגבי איכות התמונה והוידאו, ללא שאר הפרמטרים.
נכתב ע"י מאסטר;1550798:אני רואה הרבה שממליצים פה על הדגמים האלה,
אני בררתי לפני תקופה ומאד המליצו לי על G16 מבחינת איכות. בסוף עדיין לא קניתי מסיבות שונות, ועכשיו אני ממש רוצה כבר לקנות, ואני שואלת שוב, האם שווה להשקיע בG16 שהיא הרבה יותר יקרה? או שהמצלמות האלו שהמליצו פה יתנו לי תוצאות איכותיות? ההתלבטות שלי אם להתפשר היא בגלל המחיר, אבל כן חשוב לי אם אני כבר קונה שתהיה מצלמה איכותית ממש..
נכתב ע"י מאסטר;1550853:תודה,
במה בולט היתרון שלה על הG16? היא לא יותר יקרה?
נכתב ע"י צילומית;1550948:אני חולמת על משהו שיתקרב לתוצאות של הD800
אגב,לG16 יש הוט שאו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים