• הוסף לסימניות
כן,גם הSX200 מצלמת לי תמונות השאלה רק איזה:(

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לענות לי על שאלתי מתגובה #15?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קקטוס, גירא בעיניך... מסתבר שאתם מבינים גם בקומפקטי... ;) ;)

תכל'ס, מה אומרים על המצלמה הזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1551037:
מישהו יכול לענות לי על שאלתי מתגובה #15?
תודה מראש!

לא השתמשתי בשתיהן, אין לי ניסיון בקבצי תמונה מקבילים.
היתרון היחיד הוא מפתח הצמצם בדגם SX40 שהוא 2.7 מה שתורם כמובן לעומק שדה רדוד יותר.
מעבר לזה, טווח הפוקוס וגודל החיישן הפיזי בSX600 זהים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1551053:
קקטוס, גירא בעיניך... מסתבר שאתם מבינים גם בקומפקטי... ;) ;)
ET זה לא "אנחנו"...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1550823:
אין שום השוואה.זו מצלמה ביתית וזו מצלמה כמעט מקצועית קומפקטית! (הי, לא להתנפל! הG16 מושקעת מאד מבחינת פוקוס, צמצם, גודל חיישן, עינית, ISO. היא מכוונת לרמה מקצועית, ועד שנראה את הmirorless החדשה של קנון זו החלופה האידיאלית מבחינתי!)

הSX700 לא מגרדת את היכולות המקצועיות של הG16. מי שמחפש איכות קומפקטית, או שמסרב להסתבך עם עדשות DSLR, זה הפתרון עבורו.

ד.א. הG16 כבר קצת מיושנת. בקטגוריה הזו יש היום את הG1X שהיא מקצועית הרבה יותר.

גם אני הייתי בכוון של ה-G16 בגלל ההמלצות הרבות ששמעתי עליה. אבל ההתלבטות הגדולה שלי היא הזום הקטן שלה, האם זה באמת שיקול לדעתכם?

• הוסף לסימניות
קניתי את הSX700
פשוט מעולה!!!

• הוסף לסימניות
לS120 יש צמצם 1.8
לSX700 צמצם 3.2
בכל שאר הפרמטרים הSX700 טובה יותר

לי זה לא משמעותי בקומפקטית צמצם כזה ולא היה לי שווה את ההפרש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה