card write protected

• הוסף לסימניות
האם נתקלתם במשפט זה כאשר אתם מכניסים כרטיס זכרון?
אני מכניסה כרטיס שניסיתי עליו איזה 5 תמונות ברואו+ג'ייפג ואז תמונה אחת עברה עיבוד בקאמרה רואו ו PS וכך נשמרה בכרטיס עצמו, והנה, אני מפעילה את הכרטיס עם חמשת התמונות ואינן נמחקות ולא ניתן לצלם, מופיע לי המשפט הנ"ל, וגם במחשב לא ניתן למחוק את התמונות

אשמח מאוד לייעוץ אני צריכה להיום את הכרטיס, אם לא אצליח לסדר בהקדם אצטרך לקנות חדש להיום כי הכרטיס השני שלי נמצא במצלמה קטנה שלא אצלי.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תנסי לאתחל אותו
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
להזיז את הצ'ופציק הקטן שבצד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1116269:
מה כוונה לאתחל סליחה על הבורות?

קקטוס לא הבנתי...
עם לא מפריעה לך שהקבצים ימחקו במצלמה בתפריט את נכנסת לFORMAT(מקוה שכתבתי נכון) ולוחצת שם O.K זה עמור לאפס את הכרטיס
אבל קחי בחשבון שהקבצים נמחקים סופית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1116274:
עם לא מפריעה לך שהקבצים ימחקו במצלמה בתפריט את נכנסת לFORMAT(מקוה שכתבתי נכון) ולוחצת שם O.K זה עמור לאפס את הכרטיס
אבל קחי בחשבון שהקבצים נמחקים סופית

נכנסתי לפורמט ולא כותב לי כלום חוץ מקארד רייט פרוטקטד עוד פעם! לא יודעת איך זה קורה

בכ"א תודה על הניסיונות לעזור, אני אצטרך לקנות עוד אחד כנראה ואז להציל את ההוא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1116269:
קקטוס לא הבנתי...
אולי נעלת את הכרטיס ולכן את לא יכולה לצלם עליו.
תוציאי אותו מהמצלמה ותראי שבצד הכרטיס יש צ'ופצ'יק ותזיזי אותו כדי לבטל את הנעילה.

• הוסף לסימניות
תאתחלי במחשב
תפתחי מחשב-ובלחצן ימני על הכונן של הכרטיס נפתחות לך אפשריות
אחת מהן זה אתחול- כמובן זה מוחק לך את כל התמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1116285:
אולי נעלת את הכרטיס ולכן את לא יכולה לצלם עליו.
תוציאי אותו מהמצלמה ותראי שבצד הכרטיס יש צ'ופצ'יק ותזיזי אותו כדי לבטל את הנעילה.

זה הפתרון תודה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה