דרוש מידע CBD לקשב וריכוז מישהו יכול להעיד מנסיון?

• הוסף לסימניות
ברשת יש המון כתבון שזה מחולל ניסים ונפלאות ללא תופעות לוואי
יש למישהו מנסיון מידע ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כאן בפרוג גם היה הרבה שכתבו בעד המוצר הזה
לאף אחד אין נסיון?

• הוסף לסימניות
קיבלתי
קיבלתי במייל 'שיתופים בקהילה'.
אשמח לדעת אם מישהו שמע על כך

תגלית היסטרית: פתרון טבעי לאימפולסיביות - ללא תופעות לוואי:

כמבוגר הלוקה בהפרעת קשב וריכוז, שאובחן בבדיקת 'מוקסו' כסובל מאימפולסיביות - בדרגה (4) החמורה ביותר...

רציתי לשתף, שמצאתי בס"ד פתרון טבעי ומוכח לאימפולסיביות - ללא כול תופעות לוואי.

מדובר בשמן סיבידי טהור, שמטפטפים אותו מתחת ללשון, פעמיים שלוש ביום.

אני צורך את השמן כבר למעלה מחצי שנה, ואני יכול להעיד שלא נתקלתי בשום תופעת לוואי - למעט בימים הראשונים שהייתי קצת עייף ומעט נמנמתי במהלך היום.

לאחר שבס"ד הבחנתי בשיפור משמעותי בקשב והריכוז, ובפרט באיזון חסר תקדים בתגובות האימפולסיביות שלי, החלטתי לבצע על עצמי סדרת מבדקי 'מוקסו' כי הייתי ממש מסוקרן לבחון את ההשפעה של הסיבידי בתנאי מעבדה, ובעיקר בשביל לבדוק את הכמות המדויקת לה אני זקוק, וזאת כדי לחסוך בעלויות השמן. בנוסף גם רציתי לבדוק את הצריכה של הסיבידי בשילוב עם קפה - שהבנתי שיש אנשים רבים שממליצים על כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה