כללי CC קורס ללא הרף

• הוסף לסימניות
שלום,
לאחרונה רכשנו את חבילת CC, והתוכנות קורסות מדי פעם. בעיקר אילוסטרייטור.
פשוט ככה, ללא הודעה מוקדמת, התוכנה נתקעת "Illustrator cc הפסיק לפעול".
מדובר בשני מחשבי PC חזקים וחדשים, Windows 7. גירסאות התוכנה הם "תומך עברית".

התוכנות מעודכנות, ניסיתי את כל האפשרויות כולל התקנה מחדש. שיגעתי את כל צוותי התמיכה (של הנציגה בישראל, ושל אדובי העולמית), וגם הם לא ידעו לעזור.

אני לא מצפה לפתרונות, שהרי לא כאן זה המקום לבעיות טכניות, אבל אשמח לשמוע אם עוד מישהו חווה את אותה הבעיה. לא ייתכן שרק לנו זה קורה.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
ועוד הם גובים מחירים מרקיעי שחקים... כנאמר באשכול המקביל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1210733:
ועוד הם גובים מחירים מרקיעי שחקים... כנאמר באשכול המקביל.

מרקיעי שחקים?
לא בהכרח.
יחסית למוצר זה לא נורא.

• הוסף לסימניות
טוב ששומעים ממך, אולי תעלה איזו עבודה טובה על הדרך......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1210960:
טוב ששומעים ממך, אולי תעלה איזו עבודה טובה על הדרך......

:)

אני עסוק מאוד בתקופה האחרונה. אין לי טיפה זמן לנשום ו/או להעלות עבודות וכיו"ב...

• הוסף לסימניות
כששולטים בשוק, אפשר לזלזל בלקוחות.

• הוסף לסימניות
אני גם השתמשתי בCC וחזרתי לCS6 עקב השחרת מסכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה