CC 2018 מולטי קאמרה

• הוסף לסימניות
למה כשאני מתחילה להקליט הוא לא מסמן לי את הקליפ באדום??
ז"א- הוא לא מקליט...
דחוףף לי!
תודה.

• הוסף לסימניות
מירי,
נתקלתי באותה בעיה ועשיתי חיפוש למצוא אולי יעזרו לי
מה עשית בסוף?
זה ממש דחוף

• הוסף לסימניות
יש אולי מישהו אחר שיוכל לעזור לי דחוווווווווף?

• הוסף לסימניות
אני יסביר לך, אחרי שאת מתחילה להפעיל את הסאונד את צריכה ללחוץ שוב על הקליפ רק אחרי שלחצת על הרווח וכל פעם שאת עוצרת את זה את צריכה קודם להדליק שירוץ ורק אח"כ שוב ללחוץ..
מקווה שהבנת, אם לא תתקשרי אלי אני יעזור לך בכיף!

• הוסף לסימניות
בסוף שיחקתי עם זה, ועשיתי ניסוי ותהייה עם מלא אפשרויות
וברוכהשם, גיליתי
שכשאני לוחצת על המצלמה (כל פעם כשאני מחליפה מצלמה) אני צריכה ללחוץ ביחד עם ctrl + alt במקלדת
ורק ככה זה הקליט לי

• הוסף לסימניות
בסוף שיחקתי עם זה, ועשיתי ניסוי ותהייה עם מלא אפשרויות
וברוכהשם, גיליתי
שכשאני לוחצת על המצלמה (כל פעם כשאני מחליפה מצלמה) אני צריכה ללחוץ ביחד עם ctrl + alt במקלדת
ורק ככה זה הקליט לי
מעניין...
האלפיים שמונה עשרה הזה מוזר לחלוטין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה