CD פגום עם חומר מאד חשוב עליו

• הוסף לסימניות
פעם היסתובבו בשוק תוכנות לתיקון דיסקים פגומים,
יש למשהו קישור לתוכנה כזו
או שיכול להעלות ?
תודה

• הוסף לסימניות
IsoPuzzle
ויש עוד תוכנה בשם Anyreader דווקא אותה אני מכיר היכולת שלה להעתיק קבצים איך שהם לא משנה מה המצב שלהם היא תעתיק כל מה שהיא יכולה

• הוסף לסימניות
תודה אבל התוכנה הנ"ל לא עזרה, אמרו לי שיש תוכנה בשם CDROLLER וחסום לי כל חיפוש כזה משהו מכיר את התוכנה ויכול להעלות אותה או קישור אליה?
תודה

• הוסף לסימניות
מה הנזק של הדיק? שריטות? באיזה צד? בן כמה הדיסק?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא שרוט, הכונן לא מצליח לקרוא אותו, הוא בן 3 שנים

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות תוכנה טובה עבור זה לחסומים??????

תבוא עליו הברכה

• הוסף לסימניות
בבקשה העלתי שתי תוכנות אחת בעברית מלאה תוכנה פיצית
ואחת שהשתמשתי בה בזמנו ומאוד נהנתי ממנה השם שלה AnyReader
דרך התוכנה את מנתבת לדיסק ובוחרת איזה קבצים להעתיק ומה שאפשרי הוא מעתיק ואם לא, הוא מדלג או שהוא מעתיק חלק ממה שכן אפשר אני לא בטוח לגבי זה אבל בכל אופן אם זה לא עוזר אז בלי נדר אני יחפש את מה שביקשת ויעלה
תבדקי את הקישור הזה
http://cdroller.fileburst.com/CDRoller970_en.exe

קבצים מצורפים

• העתקת קבצים פגומים.zip
    1 MB · צפיות: 21
  • AnyReader 3.6 Build 834.rar
    3.1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לפני חודש הצלחתי לחלץ תמונות מדיסק פגום על ידי העלתם לרשת דרך דרופבוקס

• הוסף לסימניות
הקישור הראשון חסום לי
anyreader לא מזהה את הדיסק
והzip הראשון לא נותן לי לחלץ אותו הוא כותב לי שגיאה
אשמח עם יש עוד רעיון מה אפשר לעשות
תודה

• הוסף לסימניות
אם זה שרוט אפשר לנסות למלא את החורים במשחת שיניי. לא מנסיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1197992:
אם זה שרוט אפשר לנסות למלא את החורים במשחת שיניי. לא מנסיון!
נראה לי שהורס.
יש תוכנה בשם copy it aniway

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה