כללי cd bank שימוש מסחרי איפה הגבול?...

• הוסף לסימניות
אחת ולתמיד אשמח לדעת:
אם אני לוקחת תמונות מאתרים בתשלום.
לדוג' רימון.
ושמתי ללקוחה בשנה-טובה.
שיניתי את הרימון והקטנתי ככה שלא ממש רואים.

*האם יש להם דרך להוכיח שאכן זו התמונה שלהם?
ובכלל
תמונות בנאליות כמו רימון, דבש, וכו'..
שזה נראה אותו דבר אצל כולם..
יכולים לתבוע ?

*שנה-טובה שהדפוס שולח ללקוחות גם אפשר לתבוע? או שמדובר רק על פרסומות? ודברים מסחריים יותר..

ממש מעניין אותי..
תודה לעונים..!!

• הוסף לסימניות
בעקרון, הם יאלצו לתת הוכחה קבילה בבית משפט כדי לתבוע אותך, אם עשית שינויים בקובץ, מסתמא שאין לך מה לדאוג.
אבל אם כבר תמונה בנאלית, למה לא לקחת ממאגר חינמי?
יש תמונות יפיפיות שלא מותנות בתשלום

• הוסף לסימניות
יש לך אתרים חינמיים להמליץ לי עם מאגר תמונות יהודי?
תמיד אני מוצאת רק באתרים שעולים כסף............

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, אתה יכול לנסות ולראות מתי יתבעו אותך

דבר נוסף, קראתי בעבר איך אפשר להטביע חותמת על קובץ (גם קובץ JPEG) בלי שאדם מן השורה יכול לראות אותו. אני מניח שהאתרים בתשלום משתמשים בשיטה הזו לכל הפחות.

• הוסף לסימניות

דבר נוסף, קראתי בעבר איך אפשר להטביע חותמת על קובץ (גם קובץ JPEG) בלי שאדם מן השורה יכול לראות אותו. אני מניח שהאתרים בתשלום משתמשים בשיטה הזו לכל הפחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענקי שכטר;447216:

זה רעיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;447213:
יש לך אתרים חינמיים להמליץ לי עם מאגר תמונות יהודי?
תמיד אני מוצאת רק באתרים שעולים כסף............

בזה את צודקת
מאגר יהודי חינמי אני לא מכירה

• הוסף לסימניות
ואם לא יתבעו אותך, מותר לך להשתמש במשהו שלא שייך לך, ללא רשות?

• הוסף לסימניות
אז תכל'ס איזה אתרים חינמיים כן אפשר להשתמש, חוץ מ-sxc והאתר של מייקרוסופט?
יש גם אתרים חינמיים של וקטורי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענקי שכטר;447216:

אם התמונה בתוך קובץ פוטושופ אז כמדומני שהוא מאבד את כל הפרטים אלא אם כן הם מחפשים את הקובץ המקורי.
ורימון אפשר למצוא באתרים חינמים.

תמונות יותר יהודיות אז אפשר לזהות, מה שכן משהו שאת מדפיסה ולא עולה לאינטרנט ככל הנראה לא יגיעו אליך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה