חיפוש/החלפה Change All - שמחליף רק חצי?! - למה זה קורה!!

• הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש והחלפה הכי פשוט והכי מפורסם שיש בGREP של הקטנת סוגריים למקורות ומראי מקומות
בחיפוש כתבתי \(.+?\) אפילו העתקתי אותו מהאתר של אוצר הגרפים כדי לוודאות שאני לא טועה, לא בסדר,
לא בהקלדה, ולא בשפה.

הקטע המוזר הוא שזה החליף לי את רוב רובם של הסוגרים, אבל חלק מהסוגריים זה פשוט לא החליף,
ולא מצליח אפילו לתפוס אותם בFind Next.
ואין לי מושג למה?? בדקתי ויש להם את אותם הגדרות עיצוב, והם אותו סגנון בדיוק,
ואפילו הפעלתי את תצוגת תווים נסתרים, לראות אולי יש משהו מוזר שם, ופשוט אין.

השאלה אם מישהו נתקל בזה פעם? מישהו יודע מה הפתרון??

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-12-04 201840.png
    צילום מסך 2025-12-04 201840.png
    1.1 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
הוא לא מצא היכן שיש לך שבירת שורה וטאב

• הוסף לסימניות
הוא לא מצא היכן שיש לך שבירת שורה וטאב
אני אסביר את מה שכתב ידידי:

החיפוש הזה לא מוצא במקרה שיש תו ייחודי באמצע הסוגריים. דומני ששבירת השורה היא התו הייחודי. (יכול להיות שגם טאב בעייתי).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון מיד אחרי כתיבת השאלה אחזתי שהבעיה היא שיש תו טאב באמצע ולכן החיפוש לא חל עליו.
משהו יודע נוסחת גרפ שתכלול את כל סוגי התווים שיש בתוך התווך של כל סוגי הסוגריים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כבר אני מדבר עם הליגה של עולם העימוד היום ואתם עונים כזה מהר אשאל עוד כמה שאלות:
א. האם במקרה שלי שיש לי ספר של הפסקאות שלו מתחילים באות מסוימת
יותר יהיה נכון מקצועי ויפה לעשות חלון אחרי שתי מילים ולא מילה אחת?
ב. האם יועיל במקרה הזה לבטל את כל החלונות דרך הסקריפט של אריאל וולדן ואז לעשות את החיפוש והחלפה שיקטין את כל הסוגריים ואח"כ להפעיל את הסקריפט חלונות שוב אחרי שכבר כל הסוגריים כולם הוקטנו?

• הוסף לסימניות
בלי לנסות - אפשר לכאורה להכניס לתוך הסוגריים תו שבירת שורה וכוכבית אחריו, ואחרי זה .*? ואז סוגר
וכאמור הדרך הנכונה והקלה היא להגדיר זאת בגרפ סטייל

• הוסף לסימניות
א. האם במקרה שלי שיש לי ספר של הפסקאות שלו מתחילים באות מסוימת
יותר יהיה נכון מקצועי ויפה לעשות חלון אחרי שתי מילים ולא מילה אחת?
לא הצלחתי לטעום ולחזות מהספר שלך.
ב. האם יועיל במקרה הזה לבטל את כל החלונות דרך הסקריפט של אריאל וולדן ואז לעשות את החיפוש והחלפה שיקטין את כל הסוגריים ואח"כ להפעיל את הסקריפט חלונות שוב אחרי שכבר כל הסוגריים כולם הוקטנו?
זו גם אופציה.
אבל יש מחרוזת קיימת, צריך רק לחפש אותה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על כל המענה המהיר והמקצועי.
אכן ביטלתי את כל החלונות הפעלתי את החיפוש והחלפה ואז שוב עשיתי את החלונות וזה פתר את הבעיה.
מצרף תמונה של אותם העמודים.

אבל למי שיש את המחרוזת הקיימת אשמח לה מאד.

קבצים מצורפים

• לפני ואחרי.zip
    1.8 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ולגבי החלונות נראה לי שתמיד בכל מצב חלון אחרי מילה אחת זה הכי יפה.
אתם מסכימים ?

• הוסף לסימניות
לגבי חלונות
או שתעשה חלון של מילה אחת.
או שתקטין את האות של הפסקה לגודל של סוגריים, ותגדיל את המילה השנייה כאילו היא הראשונה. במקרה כזה אפשר לעשות חלון של שתי מילים.

• הוסף לסימניות
אפשרות א:
(?s)\(.+?\)

אפשרות ב:
\([^()]+\)

אפשרות ג:
\((.+?|.+?\v).+?\)

לפני כמה זמן התחלתי לכתוב ספר על GREP לאינדיזיין, אבל הפסקתי כי הגעתי למסקנה שלא יהיה מספיק ביקוש לדבר הזה שיצדיק את ההשקעה

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן התחלתי לכתוב ספר על GREP לאינדיזיין, אבל הפסקתי כי הגעתי למסקנה שלא יהיה מספיק ביקוש לדבר הזה שיצדיק את ההשקעה
חבל שהפסקת. זה יכול להיות ברכה גדולה להרבה אנשים כאן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה