Chat GPT - יש תקלה במערכת

• הוסף לסימניות
אני מחכה שעות לתגובה ...
חשבתי שהוא פשוט לא מוצא
האמת שפעם ראשונה שנתקלתי בזה..

• הוסף לסימניות
לי כבר כמה זמן שהוא כותב חצי תשובה.
אם רוצים צריך לשאול אותו "מה?" ואז הוא מתחיל מהתחלה ונתקע...

• הוסף לסימניות
לי הוא כותב את זה:
Something went wrong. If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com.
הבעיה שאי אפשר לשאול אותו למה הוא נותן את השגיאה הזאת ;)

• הוסף לסימניות
עומס

1689085697636.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה אתר פייק
האתר הרשמי של GPT הוא -

הוא לפחות מודה בכך...
1689087869304.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
לי chatGPT לא עובד כלל כל מה שאני כותבת הוא מחזיר :
Something went wrong. If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com.
מישהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
לי chatGPT לא עובד כלל כל מה שאני כותבת הוא מחזיר :
מישהו נתקל בזה?
זה השגיאה שהיתה היום
לי ממש עכשיו זה הסתדר

• הוסף לסימניות
chatGPT לא עובד כלל כל מה שאני כותבת הוא מחזיר :
מישהו נתקל בזה?

זו שגיאה שלא קשורה לנטפרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה