בינה מלאכותית ChatGPT, איך אתם משתמשים בו בעבודה היומיומית?

• הוסף לסימניות
.bye bye google, Welcome to ChatGPT

לפני כחודש נפל דבר בעולמם של המתכנתים,
ואורו של ChatGPT הפציע.

מלנסות להבין אם התשובה בStack Overflow אולי דומה למה שמציק לך עם הבאג שבו את/ה תקוע, - ללשאול את ChatGPT ישירות את השאלה.

מלחפור בדקומינטציה כדי להיזכר מה גורם לX לעשות Y, - ללשאול ישירות את ChatGPT.

מלחכות שcode review יעיר על כל השגיאות בקוד, - ללשלוח את הקוד לChatGPT ולשאול אותו How can this code be improved.

איך אתם משתמשים בChatGPT?
איזה טיפים תוכלו לתת?
עצות?
אזהרות?

בקיצור, מה יש לכם לומר על המלך החדש של עולם התכנות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקיצור, מה יש לכם לומר על המלך החדש של עולם התכנות?
ממש ממש לאת הוא לא המלך לפחות לא כרגע, וההזהרה הכי גדולה לדעתי היא שבשום מצב לא לנסות להריץ ישירות כוד שנכתב על ידי הבוט בלי להבין מה בדיוק הקוד עושה ואיך הוא עובד, זה עלול לגרום לסיבוכים גדולים מאוד.

• הוסף לסימניות
הוא עוזר למקצוענים ומבלבל את המתחילים.
אני משתמש בו מידי יום מאז יצא, וצריך לדעת לסנן את הטעויות שלו.
השימוש בקטעי קוד, כתיבת KBs, ועוד
גם קרה לי שהוא הפנה אותי לספריות שלא קיימות...!
מה שכן ,בראיה עתידית - עם שיפור היכולות , נראה שכמה אנשי פיתוח הולכים להיות מיותרים ... :(

• הוסף לסימניות
בראיה עתידית - עם שיפור היכולות , נראה שכמה אנשי פיתוח הולכים להיות מיותרים ...
עוד לפני זה לפני זה שירותיהם של נהגים מוניות/אוטובוסים/משאיות וכו'

מתרגמים, עובדי סופר, מאבטחים, וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
פחות מוצלח מבחינת UI, לטעמי
אגב, גם בChatGPT אני משתמשת חופשי בעברית
והוא מבין מצוין.
הוא גם הרבה פחות חכם
חצי מהדברים שאני שואלת הוא מציע לי לחפש בגוגל ולחקור בעצמי

• הוסף לסימניות
@yitzhak123
יש פוסט מצוין בנושא בלינקדין

אני נעזרת בו (בchat) בלי הפסקה!
יש כבר תוספים לגוגל ולIDE'S. מומלץ.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@yitzhak123
יש פוסט מצוין בנושא בלינקדין

אני נעזרת בו (בchat) בלי הפסקה!
יש כבר תוספים מצוינים לגוגל ולIDE'S. מומלץ.
תודה !

• הוסף לסימניות
1. עבד בנטפרי, והפסיק לעבוד מתי שהוא. אולי נחסם.
2. יש כבר תוספים ל-vscode. אפשר לקרוא על זה כאן.
3. הדבר הזה זאת המהפכה התעשייתית 2.0. קראתי באיזה מקום שיש כבר גירסה חדשה עם מידע של פי 500 ממה שיש עכשיו. אני לא יכול לדמיין מה יהיה אז.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שכן ,בראיה עתידית - עם שיפור היכולות , נראה שכמה אנשי פיתוח הולכים להיות מיותרים ...
זה כבר קורה, יש חברות שמפתחים מערכות AI לפיתוח ואחרי זה רק צריך מפתחים שיעשו QA על הקוד שה AI כתב.
וזה הכיוון בתעשיה , המכונה כבר יכולה לכתוב קוד ברמה של מפתח בינוני, מה שצריך אחר כך זה המפתחים הטובים שיעשו QA לקוד הזה וישלימו את מה שצריך.
אגב, גם בChatGPT אני משתמשת חופשי בעברית
הוא עושה תרגום מאנגלית. הלוך וחזור
קראתי באיזה מקום שיש כבר גירסה חדשה עם מידע של פי 500 ממה שיש עכשיו. אני לא יכול לדמיין מה יהיה אז.
פי 1000. הגרסה הנוכחית בנויה על GPT3 והגרסה הבאה תהיה בנויה על GPT4 שמלומדת בפי 1000 מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה