כללי clip art

• הוסף לסימניות
יש לי כמה מאות כאלה תמונות, אם זה מעניין אותכם תגידו אני יעלה עוד

קבצים מצורפים

• CLIP.rar
    6.4 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תמונות מבנים

תהנו..
יש עוד אם תרצו.. רק תגידו :)

קבצים מצורפים

• מבנים.ZIP
    8.2 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
האם הקבצים יוצאים טוב בדפוס?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הרצון הטוב, מעוניינים מאוד מאוד
אגב התמונות הם תמונות פוטו מתמונות ויקטוריות, האם יש לכם את המקור של התמונה בויקטורי?
ושוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
תמונות

האמת זה מה שיש לי ואני משתמש בזה בדרך כלל עד לגודל A4,, יש לי תמונות יותר גדולות ואכותיות כמו אלה שמצורפים פשוט זה קובץ גדול ואי אפשר להעלות לכאן (אין לי כח להעלות אחד אחד)

קבצים מצורפים

• objekt_stock_lampen_4_by_1989juni-d4yau8h.png
    KB 479.9 · צפיות: 17
  • waterfall_2_by_moonglowlilly-d5pjrj4.png
    KB 725.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אני גם חדשה בפרוג, אבל ראיתי שהעלו כמות גדולה של מאגרים בקבצים של RAR. אולי תוכל לברר איך הם עושים את זה. קובץ זה נוח כי הוא יורד מהפורום ולא נכנס לאתרים שיש כאלה שחסום להם.
ויש עוד שיטות להעלות (שיהיה טוב גם לנתיבים = מנתיב שחסומים) ויהיה לתועלת הציבור כמו לג'מבו מייל, שזה מאוד נח להוריד משם (אין לי מושג איך מעלים לשם) אבל המינוס שלו שאחרי שבועיים מתאריך ההעלאה זה נמחק משם, ומי שרואה את האשכול אחרי שבועיים, מתאכזב לגלות שפשוט אין.....
אין לי מושג איך עושים ואיך מעלים וכמה זמן, אולי יהיו כאלה שיסבירו לנו בפירוט לתועלת כולם במיוחד החדשים שמתחילים ללמוד פה מושגים...

• הוסף לסימניות
אני גם חדשה בפרוג, אבל ראיתי שהעלו כמות גדולה של מאגרים בקבצים של RAR. אולי תוכל לברר איך הם עושים את זה. קובץ זה נוח כי הוא יורד מהפורום ולא נכנס לאתרים שיש כאלה שחסום להם.
ויש עוד שיטות להעלות (שיהיה טוב גם לנתיבים = מנתיב שחסומים) ויהיה לתועלת הציבור כמו לג'מבו מייל, שזה מאוד נח להוריד משם (אין לי מושג איך מעלים לשם) אבל המינוס שלו שאחרי שבועיים מתאריך ההעלאה זה נמחק משם, ומי שרואה את האשכול אחרי שבועיים, מתאכזב לגלות שפשוט אין.....
אין לי מושג איך עושים ואיך מעלים וכמה זמן, אולי יהיו כאלה שיסבירו לנו בפירוט לתועלת כולם במיוחד החדשים שמתחילים ללמוד פה מושגים...

• הוסף לסימניות
אני ישמח אם מישהו/י ירים את הכפפה יש לי קרוב ל300 תמונות כאלו וכל תמונה שוקל 1-2 מגה. וחבל שלא תוכלו להשתמש בהם. (התמונות הורדו בעבר מהאיטרנט ממקומות שאפשר להשתמש בהם לשימוש פרטי. לעסקי אני לא בטוח אבל לא כתוב שם שאסור)

• הוסף לסימניות
יש גם כאלה

אם צריכים

קבצים מצורפים

• png_water_by_moonglowlilly-d5tmikh.png
    KB 561.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1468166:
אפשר להעלות לדרופבוקס

זה יהיה מצוין!

ממש מודים לכם!

• הוסף לסימניות
האם הקבצים מוגנים בזכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
כתבתי כבר למעלה שזה לא מוגן לשימוש פרטי.. לשימוש מסחרי זכור לי שכתוב שלא אבל לא ב100%

• הוסף לסימניות
ג'מבו מייל חסום לי
אפשר דרך הדרופבוקס?

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה