CobaltRedAlert | פרוייקט קטן שלי עם חבר לקבלת התראות פקע"ר בסמס או במייל

• הוסף לסימניות
נראה טוב.

כמה מורכב יהיה ליצור עמוד עם הרשמה לפי ערים והוא יהיה בהמתנה ועל כל התראה יהיה חלון קופץ למשך זמן וכמובן צליל תואם ההתראה /עד הוראה אחרת לאותו אזור- שישמש כגל שקט לשבת
כך שיהיה אפשר לשים את המחשב עם העמוד הזה בלבד וכל פעם שיהיה צליל יהיה אפשר לגשת לראות את ההתראה/ההוראות?
אני בדיוק באמצע לשדרג לכזה דבר.
אם מישהו יעלה גרסה רשמית, בפרט למק- תבוא עליו הברכה.

• הוסף לסימניות
הוספנו גרסת דסקטופ שמציגה פופאפ כזה במחשב במקרה שיש התראה באיזור שהוגדר
1750403348584.png

• הוסף לסימניות
כמה מורכב יהיה ליצור עמוד עם הרשמה לפי ערים והוא יהיה בהמתנה ועל כל התראה יהיה חלון קופץ למשך זמן וכמובן צליל תואם ההתראה /עד הוראה אחרת לאותו אזור- שישמש כגל שקט לשבת
כך שיהיה אפשר לשים את המחשב עם העמוד הזה בלבד וכל פעם שיהיה צליל יהיה אפשר לגשת לראות את ההתראה/ההוראות?
בשביל מה צריך כזה דבר?
אפשר פשוט להיכנס לאתר של פיקוד העורף, יש שם עמוד של התרעות וזה קופץ ברגע שיש התרעה (אמנם בלי צליל)
וגם באתר של צופר - צבע אדום אפשר להגדיר צליל כשיש התרעה

• הוסף לסימניות
שימו לב! אי אפשר לסמוך על המערכת הזו עד הסוף.
כרגע הייתה לי אזעקה, אבל בפיקוד העורף באתר זה לא מופיע - מה שגרם שגם המערכת לא זיהתה.
תמיד לסמוך אך ורק על הרשמי!

מבדיקות שעשיתי, ישובים אחרים בסביבה קיבלו התראות, אנחנו משום מה לא - אלא רק אזעקה ולבעלי אייפון הטלפון פתאום צלצל "צבע אדום".
אבל באתר של פקע"ר ובאפליקציית האנדרואיד - לא.
היה מי שאמר שזה בגלל שהמערכת הוציאה התראה ל"כל הארץ" אבל זה לא נכון, אין את זה בלוגים של התוכנה.
לעומת זאת, המועצה המקומית שלנו אמרה שאכן יש תקלה בפקע"ר...

• הוסף לסימניות
ומה עם להעביר לשיחת טלפון?
כמה זה יהיה מורכב ויקר יותר?

לא ניסיתי, מניח שפשוט צריך לעבוד עם הAPI של ימות המשיח וכדומה.
לא היה לי צורך בזה כי אצלנו כולם עם SMS...

אדרבה, נשמח שמישהו יעשה לנו PR לתמיכה בשיחות טלפון.
יש קו (אין לי מושג מי מפעיל אותו ולפי מה הוא עובד) שמתקשר אלי בכל פעם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה