נכתב ע"י כדרלעמר;808259:הפוקוס על מרכז הפנים והגוף, יתכן והיה עדיף שהוא יהיה על העין הקרובה אבל אז הייתי מפסיד את הגב, אני מסופק מה עדיף. עכ"פ אני מבין מה שמפריע לך.
זה כנרה נגזר לך במח מהמילה 'קמונה' - חבורה או משהו דומה - רוסית.נכתב ע"י יונה יונה;808409:ה:"Common" זה ג"כ חלק מהשם שלו? חשבתי שפרוש המילה זה- שיתוף, משותף וכו
אה, אהבתי את הצבעים ובכלל את התמונה.
ברוסית אני מכירה רק את המילים 'נאדה' 'נייט' ו'דא'....נכתב ע"י chavi9;808436:זה כנרה נגזר לך במח מהמילה 'קמונה' - חבורה או משהו דומה - רוסית.
אני דווקא חשבתי שזה 'קאם און' - אנגלית...
נכתב ע"י יונה יונה;808409:ה:"Common" זה ג"כ חלק מהשם שלו? חשבתי שפרוש המילה זה- שיתוף, משותף וכו
נכתב ע"י chavi9;808436:זה כנרה נגזר לך במח מהמילה 'קמונה' - חבורה או משהו דומה - רוסית.
אני דווקא חשבתי שזה 'קאם און' - אנגלית...
נכתב ע"י יונה יונה;808444:תרגום גוגל נותן לי- משותף- כך שצדקתי...
רק אולי הכונה כאן ל:______ כחול מצוי?
נכתב ע"י solo snaps;808567:(כתבתי בגוגל 'very common' ואז הוא נתן 'נפוץ מאד'. יש למילה 'common' את שתי משמעויות האלו)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים