Common Blue Damselfly

• הוסף לסימניות
תאורה מקסימה וצבעים חיים! יפה!!

לגבי הפוקוס אני מנסה להבין האם הוא על הרגליים והגב בכוונה? מכוער מידי בשביל פוקוס על הפנים??

• הוסף לסימניות
הפוקוס על מרכז הפנים והגוף, יתכן והיה עדיף שהוא יהיה על העין הקרובה אבל אז הייתי מפסיד את הגב, אני מסופק מה עדיף. עכ"פ אני מבין מה שמפריע לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;808259:
הפוקוס על מרכז הפנים והגוף, יתכן והיה עדיף שהוא יהיה על העין הקרובה אבל אז הייתי מפסיד את הגב, אני מסופק מה עדיף. עכ"פ אני מבין מה שמפריע לך.

לא יצרו בשביל זה את האפשרות להדבקת תמונות מרובי נקודות פוקוס?

• הוסף לסימניות
האמת שאין לי התנסות עם הערמת פוקוס, תמיר בזמנו העלה תמונת מאקרו המורכבת מכ8 חשיפות לצורך עומק שדה גדול.

בכל מקרה, בתנאים בהם צילמתי את התמונה, לא היה שייך לצלם כמה חשיפות, הייתה רוח חזקה ולא צילמתי עם חצובה.

• הוסף לסימניות
אואה, איזה יצור הדור!
מה הגודל האמיתי שלו?
(מסכן... השם שלו כל כך גדול והוא כל כך קטן:eek:)

• הוסף לסימניות
ה:"Common" זה ג"כ חלק מהשם שלו? חשבתי שפרוש המילה זה- שיתוף, משותף וכו:confused:

אה, אהבתי את הצבעים ובכלל את התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;808409:
ה:"Common" זה ג"כ חלק מהשם שלו? חשבתי שפרוש המילה זה- שיתוף, משותף וכו:confused:

אה, אהבתי את הצבעים ובכלל את התמונה.
זה כנרה נגזר לך במח מהמילה 'קמונה' - חבורה או משהו דומה - רוסית.
אני דווקא חשבתי שזה 'קאם און' - אנגלית...

לעניין התמונה - יש לך מומחיות להוציא פורטרטים זיאולוגים מרשימים :) בפרט ליצורים קטנים ודוחים כאלה... כנראה שאם הייתי נתקלת בו בבית או בחוץ הייתי נרתעת...
אבל פה הוא נראה מליון דולר :). תמונה יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;808436:
ברוסית אני מכירה רק את המילים 'נאדה' 'נייט' ו'דא'....:)

תרגום גוגל נותן לי- משותף- כך שצדקתי...
רק אולי הכונה כאן ל:______ כחול מצוי?

• הוסף לסימניות
(כתבתי בגוגל 'very common' ואז הוא נתן 'נפוץ מאד'. יש למילה 'common' את שתי משמעויות האלו) תמונה יפה. אהבתי את שילוב הצבעים.

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;808409:

נכתב ע"י chavi9;808436:

נכתב ע"י יונה יונה;808444:
תרגום גוגל נותן לי- משותף- כך שצדקתי...
רק אולי הכונה כאן ל:______ כחול מצוי?

נכתב ע"י solo snaps;808567:
(כתבתי בגוגל 'very common' ואז הוא נתן 'נפוץ מאד'. יש למילה 'common' את שתי משמעויות האלו)

אני חושב שהתרגום הנכון זה 'מצוי/ה'.

___

תודה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה