Contact Form 7

• הוסף לסימניות
שלום,

יצרתי טופס יצירת קשר עם התוסף Contact Form 7

השתמשתי בכפתור העלאת קובץ.

הבעיה שלי שזה לא נותן לי לשלוח קבצים כבדים (2 מגה)
אני רוצה אפילו יותר, אני צריכה שיהיה אפשר לשלוח תמונות באיכות גבוהה שניתנת להדפסה.

יש איזשהו הרחבה לתוסף?
או תוסף אחר שיפתור את הבעיה של העלאת קבצים כבדים?

תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני חושב שלא מדובר במגבלה של CF7, אלא בהגדרות PHP
תשני את ההגדרות של העלאת קבצים, ומן הסתם זה יפתור את הבעיה

בשביל לבדוק אם אכן זו היא הבעיה - תנסי להעלות קובץ גדול דרך הוספת מדיה של וורדפרס

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעלאות דרך המדיה ועלה
וכתוב שם גודל קובץ מקסימלי: 100MB.

אבל אותה תמונה שאני מנסה לשלוח דרך הצור קשר לא עובד..

• הוסף לסימניות
אני חושבת שפתרתי את הבעיה
תודה s976 שנתת לי כיוון מחשבה שונה: לשנות הגדרות בקובץ php

מצאתי את השורה הזאת בקבצים של הפלאגין
$allowed_size = 1048576; // default size 1 MB

הוספתי עוד 0 וזה עבד!

העניין עכשיו שזה עובד לאט.. יש דרך לעשות שיעלה יותר מהר

תודה רבה רבה

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשלוח קובץ לאיש קשר לאחר ביצוע ההרשמה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה