• הוסף לסימניות
חמוד!
אני חושבת שאם כבר שמים את הקרטיב בתמונה-או בלי עטיפה
או להשקיע במשהו קצת יותר יוקרתי.

• הוסף לסימניות
גם לטעמי הקרטיב פשוט.
והיידים חתוכות מידי, אי, זה כואב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;2180712:
חמוד!

גם אני חשבתי כך, ושאר התמונות הם כבר ללא עטיפה, אבל יש דברים שאי אפשר לחזור עליהם. ועדיין התמונה לוקחת גם כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelna;2180743:
גם לטעמי הקרטיב פשוט.
והיידים חתוכות מידי, אי, זה כואב!

החיתוך במקום הנכון.

• הוסף לסימניות
אוח ההבעה מושלמת!

והתאורה מקסימה!

• הוסף לסימניות
יש לך בתמונות חדות מדהימה ורקעים מהממים,
ממש אהבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;2180712:
חמוד!

למה??
לא הבנתי למה לא לצלם את החיים שלנו האמיתיים. יש לנו קרטיב ריאו, זה מה שאוכלים פה.
לפעמים יש לי הרגשה כזאת, שהתמונות של הילדים מנסות להכניס אותם לתוך איזה סיפור שהאמא קראה כשהיתה קטנה.
ואני מניחה שמיד ברגע שיוצאים מהסטודיו חוזרים לקרקע המציאות - תנקי את הסנטר! תפסיקו להשתולל! מה אתה רוצה ממני? אמא עסוקה עכשיו...

לא יודעת אם הצלחתי להסביר את עצמי, אבל לא אוהבת את התחושה הזאת שמנסים ליצור איזה יקום מקביל

אה, והתמונה מהממת!

• הוסף לסימניות
לא מגיבה פה בדרך כלל...
צרחתי מהתמונה:eek:

ודי כבר עם העיבודים המשוגעים והאביזרים המטורפים.

קרטיב ריאו.
COOL לגמרי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לבן;2181516:
לא מגיבה פה בדרך כלל...
צרחתי מהתמונה:eek:

ודי כבר עם העיבודים המשוגעים והאביזרים המטורפים.

קרטיב ריאו.
COOL לגמרי!

זה מחמיא!
אני אישית מנסה תמיד להוציא את הילדים הכי טבעי שאפשר. זה המטרה הראשונה שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה